Keystone logo
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Introduksjon

Texas A&M Irma Lerma Rangel College of Pharmacy ble opprettet for å møte et kritisk behov i det sørlige Texas-samfunnet. I dag har 42 prosent av nyutdannede fra vårt fullt godkjente program returnert til Sør-Texas for å hjelpe befolkningen som er underordnede som Aggie-farmasøyter.

I alt vi gjør, bruker vi det fulle målet på våre ressurser og evner til å fremme fagets kunnskap og teknologi. Vi streber etter å dyrke en ekspertkultur innen forskning, praksis og pasientomsorg hos hver profesjonell student som er registrert i apotekprogrammet vårt. Veiledet av våre kjerneverdier, fortsetter vi å forbedre livskvaliteten i grenseregionen, staten Texas og videre.

Vårt oppdrag er å utvikle og inspirere en mangfoldig gruppe av fremtidige ledere innen farmasøytisk praksis og farmasøytisk vitenskap gjennom transformasjonsutdanning, innovativ forskning, helhetlig pleie og effektiv oppsøkende og service.

Rangel College of Pharmacy studenter kan melde seg på Kingsville eller College Station, og motta samme transformasjonsutdanning på begge campusene. Alle studenter og lærere drar nytte av samarbeidsmuligheter for grunnleggende vitenskap og translasjonell forskning med resten av Texas A&M University Health Science Center høyskoler, institutter og partnere. Kombinert med erfaringsopplæringsplasseringer i vårt enorme preseptornettverk, utvider vi vår innvirkning over Sør-Texas og utover.

Steder

  • Kingsville

    West Avenue B,1010, 78363, Kingsville

    Spørsmål