Keystone logo
The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

Introduksjon

En topprangert sykepleierskole som stolt tilbyr innovative utdanningsprogrammer støttet av det siste innen helsetjenestersteknologi.

Strategisk plan

2018-2021

GW Nursing Strategic Plan 2018-2021Strategic er et ord som vi hører altfor ofte fra organisasjoner. Det brukes så ofte at det ser ut til å miste betydningen. Du ser det lagt ut i styrerom, på e-signaturer og i annonser. Det er et ord som utfordrer oss til å se fortiden i dag og spørre oss selv 'hva om' for å skimte fremtiden med muligheter. Hva om våre kandidater fortsetter å lede en ny generasjon leverandører? Hva om vi er i stand til å dyrke neste innovasjon innen helsevesenet eller inspirere en helsepersonell til å ta affære? Hva om den siste personen som holder en pasients hånd er en GW-sykepleier?

Som utøvere og forskere vet vi at for å forstå noe, må vi først bestemme dets natur. Vi utfordret oss selv til å utvikle en plan som gjenspeiler våre styrker så vel som prinsippene for sykepleieryrket, universitetet og vår navnebror. Gjennom retreater, workshops og åpne tilbakemeldingsperioder fikk medlemmer av samfunnet deres stemme hørt.

Som et universitet i hovedstaden til vår nasjon, innså vi at vi har et ansvar for å utnytte vår ekspertise og beliggenhet for å forbedre helsen til alle mennesker.

Vi har satt en ambisiøs, men likevel oppnåelig kurs for å forme den fremtidige helsevesenet og vår rolle i den. Til slutt er ord meningsløse uten henrettelse. Det er mange ting vi har som mål å oppnå de neste tre årene, men vi er i dette sammen.

Pamela R. Jeffries, Ph.D., RN, FAAN, ANEF, FSSH

Dekan og professor i sykepleie

Steder

  • Washington

    I Street Northwest,2121, 20052, Washington

    Spørsmål