Keystone logo
© Miriam Alster Flash90
The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

Introduksjon

Våg å oppdage - HUJI Digital Open Day

Bli med på vår Digital Open Day for bachelor-, graduate- og postgraduate-programmer, og oppdag hvordan vi kombinerer fortreffelighet med et rikt studentliv.

Registrer deg her >> href="https://tinyurl.com/2udrnv2x

HUJI - International Impact

Ved å produsere enestående fortreffelighet innen forskning, undervisning og studier, har det hebraiske universitetets verdenskjente forskere oppnådd ekstraordinære gjennombrudd innen fagområder fra jordbruk til hjerneforskning, fra økonomi til utdanning og så mange flere. Disse prestasjonene gjenspeiles i det imponerende antallet konkurransedyktige forskningsbevilgninger som fakultetet har fått, samt ved registrering av et uforholdsmessig høyt antall internasjonale patenter.

Artikler og studier av universitetsforskere vises ofte i prestisjefylte vitenskapelige og akademiske tidsskrifter, og deres forskning har høstet dem fremragende priser i Israel og i utlandet. Så langt har lærere og alumner vunnet syv Nobelpriser, en Fields-medalje (Nobelprisens tilsvarende i matematikk), en Canada Gairdner International Award i biomedisinsk vitenskap og 14 Wolf-priser.

Det hebraiske universitetet er spesielt stolt av sitt "Startup Nation" teknologioverføringsselskap, Yissum , som er blant de mest produktive og vellykkede inkubatorammene i verden:

 • Siden stiftelsen i 1964 har Yissum lisensiert over 530 teknologier
 • Det registrerer mer enn 50 nye patenter hvert år
 • Yissum genererer 2 milliarder dollar i inntekter årlig

HUJI tilbyr omfattende utvalg av semester, ett år, bachelor-, master- og doktorgrad, samt postdoc-stipend, praksisplasser og kortsiktige programmer. Undervisningsfakultetet består av verdenskjente eksperter innen sine felt, hvorav mange har vunnet viktige priser og priser.

Banebrytende forskning

Siden det ble etablert for mer enn 100 år siden, har det hebraiske universitetet ledet banebrytende forskning innen både samfunnsvitenskap og naturvitenskap. Faktisk inkluderte det første styrerådet ingen ringere enn Albert Einstein og Sigmund Freud; og ikke færre enn åtte nobelpriser og mange andre viktige priser har kommet fra salene.

I dag er universitetet fortsatt forpliktet til sin rolle som leder innen tverrfaglig forskning, og det står i forkant av banebrytende innovasjon og entreprenørskap innen et stort utvalg av felt. Huji har over 100 forskningssentre, med 3800 forskningsprosjekter som pågår til enhver tid.

Som det hører til en fremtredende forskningsinstitusjon med nær tilknytning til det internasjonale forskningsmiljøet, samler hebraisk universitet toppforskere fra hele verden. En tredjedel av alle doktorgradskandidater i Israel er registrert ved det hebraiske universitetet, og en fjerdedel av alle de internasjonale postdoktorene i Israel er tilknyttet universitetet. Det er også et spydspiss i å skaffe forskningsstipend fra European Research Council (ERC).

Myndigheten for forskning og utvikling ved det hebraiske universitetet oppmuntrer til og fremmer alle forskningsaktiviteter på campus og gir kontinuerlig støtte til forskningsprosjekter. Hittil har mer enn 10.000 patenter blitt registrert av HUJI-tilknyttede forskere. Universitetet oppmuntrer til og tilrettelegger for teknologioverføring og støtter vellykket kommersialisering av innovasjoner. Det er derfor ikke overraskende at universitetet har spilt en så fremtredende rolle i utviklingen av Israels berømte oppstartsøkosystem.

Vibrant International Community

Over 2000 studenter fra 90 land studerer hvert år i Jerusalem og benytter seg av de mange kortsiktige studiemulighetene som tilbys av HUJIs Rothberg International School. Disse inkluderer studieprogrammer i utlandet og studentutveksling, hebraiske ulpan-kurs og ulike praksisplasser. Studenter tilknyttet Rothberg er en del av et livlig internasjonalt samfunn som liker å stimulere akademiske læreplaner sammen med en fascinerende personlig opplevelse.

Studentene våre fordyper seg i studiene, og de nyter også muligheten til å oppleve en av de mest fascinerende byene i verden. Jerusalem er overfylt med historie, kultur og religion, men det er også en vakker moderne hovedstad med en mangfoldig befolkning og et pulserende natteliv. Universitetet hjelper sine internasjonale studenter med å få mest mulig ut av denne unike opplevelsen ved å organisere et vell av sosiale og kulturelle aktiviteter samt uforglemmelige utflukter i hele Israel.

Hvorfor studere ved det hebraiske universitetet?

 • Rangert som nummer én i fortreffelighet i Israel og blant de 100 beste universitetene over hele verden
 • Åtte nobelprisvinnere de siste årene er HU-kandidater eller forskere
 • HU-forskere har vunnet en rekke prestisjetunge priser
 • Over 150 studieområder tilbys, inkludert mange internasjonale fagprogrammer
 • Innovasjon og kreativitet i undervisning og forskning (Neural Computation, Cognition, Computational Biology, Study of Rationality)
 • Fire studiesteder er studenter fra hele verden
 • Studenttjenester på toppnivå, inkludert toppmoderne idrettsanlegg og studentboliger på alle studiesteder
 • Utrolig panoramautsikt over den 3000 år gamle byen Jerusalem fra klasseromsvinduer.

Statistikk

Global aktivitet: The Numbers

Tallene taler for seg selv:

 • 265 akademiske avtaler med institusjoner i 45 land
 • Studentutvekslingsavtaler med over 90 institusjoner i over 30 land
 • 90 kurs for studier av rundt 30 språk
 • 308 postdoktorale forskere fra 34 land
 • En årlig påmelding av nesten 2000 studenter fra 80 land ved Rothberg International School.
 • I september 2012 ble det hebraiske universitetet en av de første institusjonene som ble med i Coursera, som samarbeider med ledende universiteter for å tilby gratis nettkurs til folk overalt.

  Rangeringer

  The Hebrew University of Jerusalem er konsekvent rangert som det beste universitetet i Israel og blant de 100 beste over hele verden. I tillegg ble universitetet rangert som det beste israelske universitetet og 201-205 best av de 800 beste institusjonene i 2016-17 Times Higher Education World University Rankings, utgitt av det britiske magasinet Times Higher Education. HUJI var det eneste israelske universitetet som plasserte seg blant verdens 200 beste universiteter på rangeringen.

  I tillegg har The Hebrew University of Jerusalem blitt rangert som førsteplass i Israel og 88. globalt i Reuters topp 100 av verdens mest innovative universiteter.

  Steder

  • Jerusalem

   Mt. Scopus 9190501 Jerusalem, , Jerusalem

  • Rehovot

   Rehovot, Israel

   Spørsmål