Keystone logo
The University Of Veterinary Medicine Hannover

The University Of Veterinary Medicine Hannover

The University Of Veterinary Medicine Hannover

Introduksjon

The University Of Veterinary Medicine Hannover , Foundation (TiHo) er en nasjonalt og internasjonalt anerkjent institusjon for høyere utdanning kjent for sin dyktighet innen veterinærvitenskap og dens tverrfaglige fokus. Vi er ledende innen forskning, undervisning og tjenester innen veterinærmedisin og trener unge forskere innen alle områder innen veterinærvitenskap. Vårt overordnede mål er den kontinuerlige utviklingen av vitenskapen om veterinærmedisin.

TiHo står for langvarig kompetanse innen veterinærmedisin. Det er en fremtredende vitenskapelig institusjon som forbinder moderne vitenskap med universitetstradisjon. Siden grunnleggelsen i 1778 som Roß-Arzney-Schule har den holdt sin uavhengige status frem til i dag og antok dermed en eksepsjonell posisjon i Tyskland. I begynnelsen av 2003 ble TiHo forvandlet til en universitetsstiftelse - staten Niedersachsen som ga universitetet et større personlig ansvar og dermed større fleksibilitet for juridiske ordninger.

TiHo har bygd opp seks spesialistsentre og integrerer seks klinikker, 19 institutter og tre spesialenheter. I tillegg, i Ruthe, sør for Hannover, og i Bakum nær Vechta, driver The University Of Veterinary Medicine Hannover to feltkontorer med opplæring av studenter og gjennomføring av forskningsprosjekter.

Steder

  • Hanover

    Bünteweg,9, 30559, Hanover

    Spørsmål