Keystone logo
Thomas University Master of Science i klinisk rehabilitering og psykisk helse rådgivning - online
Thomas University

Master of Science i klinisk rehabilitering og psykisk helse rådgivning - online

Georgia, USA

Request duration

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Oppgaven for graduate program i klinisk rehabilitering og psykisk helse Counseling er å skape et dynamisk læringsmiljø som fremmer de intellektuelle og personlige utviklingsmål av våre studenter til å jobbe som profesjonelle innen rehabilitering rådgivning. Dette inkluderer å forberede hver elev til å passere den nasjonale Certified Rehabilitering Rådgiver (CRC) eksamen samt være faglig forberedt på å bli lisensiert Associate profesjonelle rådgivere. Studenter med en 3,5 GPA kan delta i Chi Sigma Iota Society. Clinical Rehabilitation & Mental Health Counseling program oppnår dette oppdraget gjennom følgende mål:

 • Fakultetet vil gi strenge og intellektuelt utfordrende studier som krever kreativitet, disiplin, og personlig ansvar.
 • Studentene skal lære mangfold, respekt, samfunnsengasjement, og kulturopplevelser gjennom 63 timer med kurs.
 • Studentene skal lære gjennom klasserommet, practicum, internship, og samfunnstjeneste erfaringer, adressering faglige problemstillinger og samfunnet behov og behovene til personer med nedsatt funksjonsevne i samsvar med programmets misjon.
 • Avdeling vil gi studentene Rådet om rehabilitering Education (CORE) nødvendige klasser, ved hjelp av CORE standarder. Studentene vil være kvalifisert til å sitte for CRC eksamen etter fullført 75% av mesterne i Clinical Rehabilitation & Mental Health Counseling program.

Denne 63-semester timers program har følgende:

 • Tilgjengelig helt online med et internship krav
 • Ingen Georgia bosted kravet
 • Forbereder studentene for CRC nasjonal undersøkelse
 • Studentene er kvalifisert til å ta CRC eksamen etter fullført 75% av studieprogrammet
 • Akkreditert av Rådet om rehabilitering Education.

VIKTIG MELDING TIL ut-av-STATE SØKERE: Hver statlige myndigheter regulerer om universiteter i andre stater kan melde studenter i online programmer. Denne prosessen kalles out-of-state autorisasjon. Noen stater tillater ikke sine studenter å melde studenter i online programmer på utenfor universiteter i det hele tatt; andre stater lade utenfor universiteter høye avgifter for å melde deg selv en student fra staten. Av denne grunn kan Thomas universitetet ikke være i stand til å melde studenter fra utenfor Georgia i alle online program vi tilbyr. Vi aksepterer studenter fra så mange stater som mulig. Ta kontakt Opptak på [email protected] eller 800.538.9784 ext 1114 for å finne ut om din tilstand er autorisert for Thomas University.

Tilgjengelige Stipend for studenter

RSA GRANT:

Divisjon for Counseling & psykologi ble finansiert i 2010 for en rehabilitering Counseling Long-Term Training stipend (RSA stipend) for $ 150 000 per år som primært midler student undervisning assistanse. Dette er en totalt $ 750 000 i løpet av 5 år. Det amerikanske Department of Education; Office of Special Education and Rehabilitation Verket finansiert tilskuddet. Målet med stipendet er å øke antall Rehabilitering Rådgivere i Georgia og Nord Florida.

Bevilge midler fem heltids og fem deltidsstudenter for fulle undervisning stipender. Studentene må ha en 3,5 GPA å søke. De må være villige til å jobbe for Institutt for yrkesrettet attføring eller et byrå kontrahering med VR når de oppgraderer med sin mastergrad i klinisk rehabilitering og psykisk helse Counseling. Dr. Dede Avery, Seksjon for Rådgiving og psykologi Chair, er prosjektdirektør.

Rho Chi Sigma Honor Society Grant:

Dette tilskuddet er for et innkommende Clinical Rehabilitation & Mental Health Counseling student hver vårsemesteret. En student er nominert av et fakultet medlem, og en offiser fra Rho Chi Sigma i høstsemesteret, og den valgte studenten er tildelt stipend ved den årlige induksjon seremonien. Studenter som viser skolen ånd, en vilje til å tjene andre, og et engasjement for advokatvirksomhet er de viktigste elementene søkt når nominert. Midler varierer fra år til år, men varierer fra $ 200- $ 500 per år.

Program Mål

Å forberede hver elev til å ta og bestå den nasjonale sertifisering eksamen i rehabilitering rådgivning ved å engasjere elevene i strenge intellektuelle studier som krever kreativitet, disiplin, og personlig ansvar.

For å opprettholde Rådet om rehabilitering Education (CORE) akkreditering slik at studentene vil være kvalifisert til å sitte for Certified Rehabilitering Counseling (CRC) eksamen mens de fortsatt innrullert i programmet.

Å løse faglige problemstillinger og samfunnet behov og behovene til personer med nedsatt funksjonsevne i samsvar med programmets misjon gjennom klasserommet, practicum, internship, og sosiale tjenester.

For å opprettholde direkte kontakt med Department of Labor, attførings byråer.

En karriere i Rehabilitering

Yrkes, psykisk helse, rus, karriere, utdanning, rettelser, ekteskap og familie rådgivning ... for å nevne noen. Innen rehabilitering er like varierte som enkeltpersoner som arbeider i den. Med en mastergrad i klinisk rehabilitering rådgivning, akademikere jobber i et mylder av menneskelige tjenesteområder, for eksempel ...

 • samfunnet, statlige og private byrå ledere
 • yrkes evaluatorer
 • IPS spesialister
 • uavhengige levende programkoordinatorer
 • saksbehandlere
 • hjelpemidler IT-spesialister
 • prøveløslatelse offiserer
 • talsmenn og klient assistanse programledere

For mer informasjon, e-post TU Opptak eller ring 229-227-6925.

Rehabilitering er ...

Rehabiliteringsarbeidet fokus på hele mennesket. Tjenestetilbudet følger en helhetlig tilnærming som omfatter de følelsesmessige, fysiske, psykiske, sosiale, pedagogiske og yrkesfaglige aspekter ved personen, så vel som hans / hennes forhold til familie, skole arbeid, og det totale miljøet. Et hovedmål for rehabilitering er å hjelpe enkeltpersoner fra utsatte populasjoner oppnå fulle fysiske, psykologiske, pedagogiske, yrkesrettet, og økonomisk uavhengighet at de er i stand til å oppnå.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Avansert diplom i barne- og ungdomsomsorg (CYCA)
  • Barrie, Canada
  • Orillia, Canada
  • + 1 mer
 • MSc i psykisk helsevitenskap
  • Online United Kingdom
 • MSc Global Mental Health and Wellbeing
  • Online United Kingdom