Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Introduksjon

66141_students2.jpg

Om

Graduate-programmer ved Tufts Universitys Graduate School of Arts and Sciences kombinerer atmosfæren til en liberal arts college med de avanserte teknologiske ressursene til en forskningsinstitusjon. Forskere i verdensklasse, personlig veiledning, samarbeidende laboratoriefasiliteter og industripartnerskap utstyrer Tufts-studenter med ferdighetene til å utmerke seg i sine valgte spesialiteter og forfølge sine karrierer med lidenskap og engasjement.

Graduate School of Arts and Sciences tar med seg alle ressursene til Tufts University - en levende forskningsinstitusjon med en streng intellektuell kultur. Vi tilbyr mer enn 22 doktorgradsprogrammer og 30 masterstudier – fra kunsthistorie til fysikk – og muligheter til å undervise og veilede noen av de flinkeste studenter i landet. Våre fakultetsmedlemmer er forpliktet til din suksess og tilbyr fullstendig profesjonell forberedelse. Gjennom kurs, veiledning, publisering, feltarbeid og uavhengig forskning, går våre avgangsstudenter inn i karrieren i stand til å bruke det de har lært.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Medford

    2 The Green, Bendetson Hall, 02155, Medford

Spørsmål