Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduksjon

University of South Carolina School of Medicine Greenville er en fireårig medisinsk skole som ligger i hjertet av Prisma Health – Upstate, tidligere kjent som Greenville Health System, regionens største omsorgsleverandør, og støttet av to tiår med partnerskap for å tilby omfattende medisinsk utdanning til studenter fra University of South Carolina , statens største offentlige universitet.

Det er en annen type medisinskole i Upstate South Carolina, et sted der morgendagens leger trener sammen med dagens leger og alle medlemmer av det tverrfaglige helseteamet fra første dag. University of South Carolina School of Medicine Greenville tilbyr en praktisk, ekte opplevelse som ikke bare er et løfte for fremtiden, men en livsstil.

University of South Carolina School of Medicine Greenville er et sted der studentene lærer å bruke den nyeste kliniske, informasjons- og simuleringsteknologien, og hvor de utvikler ledelse, kliniske og mellommenneskelige ferdigheter som er essensielle for å levere neste generasjon pasientfokusert helsevesen med tillit og medfølelse.

Steder

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, USA

    Programmer

    Spørsmål