Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduksjon

Når du velger sykepleie i South Carolina, lærer du av dyktige lærere, klinikere og forskere. Når du velger sykepleie i South Carolina, blir du med i et team av omsorgsfulle, hengivne og innovative fagpersoner. Når du velger sykepleie i South Carolina, velger du å være leder.

Mer enn 10 000 sykepleiere har uteksaminert seg fra College of Nursing siden det ble statens første nasjonalt akkrediterte sykepleierprogram i 1957. Våre kandidater, nå lokalisert over hele kloden, har bidratt til å forbedre tilgjengeligheten og kvaliteten på helsevesenet i hele South Carolina, USA og over hele verden.

Høgskolen har aktive studentgrupper, inkludert Student Nurses Association, Men in Nursing, Chi Eta Phi, Sigma Theta Tau International og Black Nurses Association. Dekanen har et etablert studenteråd for å fremme gjensidig kommunikasjon mellom studenter og høyskolens ledelse. Med en voksende studentpopulasjon har fakultetets størrelse vokst til 139 heltids- og deltidsfakulteter som engasjerer studentelevene våre i utdannings-, praksis- og policyarenaene våre. Alle fakultetene våre på heltid er doktorgradsutarbeidet eller registrert i et doktorgradsprogram.

Steder

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, USA

    Spørsmål