Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Introduksjon

Lokalt og globalt har behovet for kvalitetshelsepersonell aldri vært større. Som den eneste folkehelseskolen i South Carolina, har Arnold School of Public Health en viktig innvirkning gjennom innovative forskning, utdanning og oppsøkende programmer.

Som den primære folkehelseforsknings- og utdanningsressursen for innbyggerne i South Carolina, forbereder vi neste generasjon profesjonelle utøvere og lærde til å betjene samfunnene våre og påvirke sykdomsforebygging gjennom folkehelseutdanning og intervensjon.

Arnold School of Public Health ved University of South Carolina etablert i 1975 som den 19. akkrediterte folkehelseskolen i landet, og fortsetter å oppleve rekordoppmeldinger med stor vekst i studentregistrering og fakultetets forskningsmidler. Vi har et bredt spekter av akademiske programmer, verdenskjente områder med forskningskompetanse og vidtrekkende sentre og samfunnsprogrammer. Arnold School of Public Health forbedrer folkehelsen ved å forberede fremtidige forskere og folkehelsearbeidet, i tillegg til å gjennomføre, oversette og spre banebrytende forskning. Våre seks avdelinger er hjemsted for nasjonalt anerkjente fakulteter, prisbelønte studenter og effektive forsknings- og samfunnsengasjementsaktiviteter.

Steder

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, USA

    Spørsmål