Keystone logo
University of Antwerp

University of Antwerp

University of Antwerp

Introduksjon

Universitetet vårt ligger i byen Antwerpen, i hjertet av Belgia og Europa. Havnen i Antwerpen er en av de største i verden. Byen Antwerpen er ikke bare en gammel middelalder- og barokkby, full av historie. Det er også en travel metropol med en levende sosial scene, imponerende arkitektur og kulturelle kontraster. Over 170 nasjonaliteter bor her, flere enn i New York! Denne kosmopolitiske stemningen gjenspeiles også ved University of Antwerp .

Førsteklasses forskning og utdanning gjør University of Antwerp til et fantastisk sted å studere og jobbe. Vi fremmer sammenhengen mellom forskning og utdanning. Internasjonalisering er nøkkelen til vårt oppdrag. Det er ingen tilfeldighet at University of Antwerp er partner i et svært lovende europeisk universitetsnettverk, Young Universities for the Future of Europe www.YUFE.eu.

University of Antwerp er et hjem borte fra hjemmet til over 20 000 studenter, og er stolte av å operere på en menneskelig skala. Vårt fakultet og ansatte vil ønske deg velkommen til førsteklasses infrastruktur på en av våre fire campus. Mens du er her er du også invitert til å nyte vår livlige kulturelle programmering, idrettsanlegg og mange andre tilgjengelige studenttjenester.

Fakulteter

 • Applied Engineering
 • Arts
 • Virksomhet og økonomi
 • Designvitenskap
 • Lov
 • Medisin og helsevitenskap
 • Farmasøytisk, biomedisinsk og veterinærvitenskap
 • Vitenskap
 • Samfunnsfag

University of Antwerp teller også 17 institutter og sentre, inkludert Institute of Development Policy (IOB). Det har også 15 sentre for fremragende kvalitet.

Statistikk

Fakta og tall

 • 23 202 studenter (17,5 % fra utlandet, 127 nasjonaliteter)
 • 2339 PhD. studenter
 • 280 PhD-forsvar per år
 • 4420 vitenskapelige publikasjoner per år
 • 6974 ansatte (23 % fra utlandet, 134 nasjonaliteter)
 • 918 professorer
 • 501 assistenter
 • 3639 forskere
 • 1633 administrativt og teknisk personale
 • 80 000+ alumner
 • 4 studiesteder i Antwerpen

  Campus funksjoner

  University of Antwerp har mer enn åtti bygninger fordelt på fire campus. Avhengig av studievalg havner du enten i sentrum eller i den grønne utkanten.

   Opptak

   Ønsker du å melde deg på et akademisk program ved University of Antwerp ? Du må oppfylle en rekke opptakskrav. Sjekk all informasjon om våre opptakskrav og vår søknadsprosedyre på nettsiden vår.

   Visumkrav

   Visumet er dokumentet som gir deg rett til å reise inn i landet. Ved ankomst til Belgia må du søke om oppholdstillatelse eller erklæring om tilstedeværelse ved det lokale myndighetskontoret i ditt bosted. Sjekk all informasjon om visum, oppholdstillatelse og arbeidstillatelse for å bo i Antwerpen på nettsiden vår.

   Stipend og finansiering

   University of Antwerp deltar direkte i utvelgelsesprosessen for visse stipendprogrammer ( stipend med UAntwerp deltakelse ). I tillegg kan studenter også sjekke om de er kvalifisert for eksterne finansieringsmuligheter ( eksterne stipend ). Stipend er tilgjengelig for bachelor-, master-, doktorgrads- eller for kortere oppholdsprogrammer.

   Sjekk med den belgiske ambassaden i ditt land om de har noen finansieringsmuligheter.

   Merk at studieavgiften for de fleste av UAntwerp studieprogrammer er rimelig sammenlignet internasjonalt. Levekostnadene for studenter i Belgia er rundt €16 000 per år.

   Mer informasjon er på nettsiden vår.

   Alumnistatistikk

   Rangeringer

   University of Antwerp , som ble grunnlagt i 2003, scorer ekstremt godt i Young University Rankings:

   • Times Higher Education Millennials 2020 – rangering 5
   • Times Higher Education Young University Ranking 2023 – Rangering 7
   • QS 50 under 50 2021 – rangering 20

   Verdens universitetsrangering

   UAntwerp i

   Noen av programmene våre er spesielt høyt rangert...

   Masterprogrammet opplæring og utdanningsvitenskap kom på en velfortjent 79. plass i Times Higher Education Subject Ranking 2024 . UAntwerp ble rangert 101-125 i faget Clinical & Health og faget Law of the Times Higher Education Subject Ranking 2024 . I Times Higher Education Subject Ranking Social Sciences 2024 finner du UAntwerp på plass 126-150.

   UAntwerp gjorde det også bra i Shanghai Communication Subject Ranking 2022: vårt Communication Sciences- program ble rangert som nummer 45 . Political Sciences- programmet ble rangert 51-75 i Shanghai Political Sciences Subject Ranking 2022. Vi la merke til en fin utvikling i posisjonen vår for Shanghai Public Health Subject Ranking, som rangerte oss 101-150 for 2022.

   Business Economics kom inn i Financial Times Masters in Management Ranking for første gang i 2018. UAntwerp er rangert på 87. plass i 2022, hvor hun er rangert på 6. plass på verdensbasis når det gjelder verdi for pengene .

   I mellomtiden oppnådde vårt fakultet for økonomi og økonomi 3 prestisjetunge internasjonale akkrediteringer: ACCSB, EFMD og EQUIS.

   Mer informasjon på vår nettside

   Studentuttalelser

   Campusliv og fasiliteter

   Som internasjonal student har du tilgang til mange fasiliteter som et bibliotek, romslige klasserom, studierom, en rekke nyttige studenttjenester og campusleger. Og med ditt UAntwerp MOVE-pass kan du ta del i gratis gruppetreningstimer, besøke museer og utstillinger, få rabatter på lokale treningssentre, etc.

   Antwerpen har alt å tilby sine internasjonale studenter. Denne byen i lommeformat med sin livlige atmosfære og historiske sjarm vil få deg til å bli forelsket på kort tid. Du vil se Antwerpens fortid skinne gjennom mens du går gjennom gater med middelaldersk utseende eller mens du beundrer et av de 43 museene. Samtidig vil du finne at det også er en moderne, levende by med mange barer, restauranter og lokale spesialiteter (aka øl, sjokolade og pommes frites) å prøve. Over 500.000 innbyggere fra 178 nasjonaliteter kaller Antwerpen sitt hjem. De fleste snakker flere språk og er veldig villige til å snakke med deg om favorittstedet deres.

   Opptakskrav til programmet

   Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

   Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

   Steder

   • Antwerp

    Prinsstraat 13, 2000, Antwerp

   • Antwerp

    Prinsstraat 13, 2000, Antwerp

    Chat with students

    Spørsmål