Keystone logo
Universitas Gadjah Mada International Undergraduate Program (IUP) i farmasi
Universitas Gadjah Mada

International Undergraduate Program (IUP) i farmasi

Special Region of Yogyakarta, Indonesia

8 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Aug 2024

IDR 46 500 000 / per semester

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Bachelor in Pharmacy International Undergraduate Program gir studentene grunnleggende og klinisk kunnskap og ferdigheter knyttet til farmasi, som dekker områder som legemiddelutvikling, farmasøytisk teknologi, klinisk farmasi og sosial- og samfunnsfarmasi.

Programmet er designet for å fullføres i løpet av 4 år med totalt 149 studiepoeng semesterenheter, tilsvarende 254 studiepoeng, inkludert 6 CSUer med intra-klynge og ekstra-klynge tverrfaglige valgfag.

I det siste året av programmet er studentene pålagt å delta i et samfunnsstyrkingsprogram og gjennomføre forskningsstudier. Emnet støtter studentenes læringsfrihet ved å legge til rette for aktiviteter utenfor Bachelor i farmasiprogrammet. Eksterne aktiviteter utenom Studieprogrammet kan overføres til tilsvarende emner innenfor Bachelor i farmasiprogrammet.

Studenter i International Undergraduate Program (IUP) må engasjere seg i internasjonale mobilitetsaktiviteter, som kan inkludere kurs, forskning eller samfunnsstyrkende prosjekter utført med internasjonale akademiske institusjoner, forskningsinstitusjoner eller industri-/helseinstitusjonspartnere. Den internasjonale mobilitetskomponenten bør dekke minst 4 CSUer (tilsvarer 4 uker med aktiviteter) og kan strekke seg til opptil 20 CSUer (tilsvarer 6 måneder).

Syn

Visjonen til Bachelor in Pharmacy Programme er å være en pioner innen farmasi grunnutdanning som utmerker seg på nasjonalt nivå og internasjonalt nivå, samt tjener interessene til nasjonen og menneskeheten gjennomsyret av Pancasila.

Oppdrag

 1. Gi en farmasiutdanning som får nasjonal og internasjonal anerkjennelse
 2. Utføre forskning innen farmasi basert på vitenskap og teknologi for å løse helse- og humanitære problemer
 3. Utføre samfunnstjeneste som gagner samfunnets velferd

Fasiliteter

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Grad i farmasi
  • Valencia, Spania
 • Grad i farmasi
  • Russia Online, Russland
 • Doctor of Pharmacy (PharmD) - Direkte inngang
  • Boston, USA