Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Master i klinisk farmasi
Universitas Gadjah Mada

Master i klinisk farmasi

Special Region of Yogyakarta, Indonesia

4 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Aug 2024

IDR 17 000 000 / per semester

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Masterprogrammet i klinisk farmasi gir farmasøyter ekspertise på klinikker og muligheten til å samarbeide med andre helsepersonell for å gi optimal helsehjelp. Studiet er utformet med vekt på å mestre teoriene og den kliniske praksisen; derfor vil resultatene av dette programmet være bærebjelken i farmasøytfaget som forventet. Det har blitt akkreditert både nasjonalt og internasjonalt akkreditert (av Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik e. V (ASIIN) siden 2020). Programmet er designet for å fullføres i 4 semestre med totalt 43 studiepoeng semesterenheter (CSU-er) bestående av forelesninger (18 CSU-er), klinisk praksis (15 CSU-er) og avhandling (10 CSU-er).

Første semester inkluderer forelesninger, og andre semester inkluderer forelesninger, forberedelse av oppgaveforslag og klinisk praksis. Tredje semester og fjerde semester dekker klinisk praksis, oppgavearbeid og skriving av publisering. Masterstudentene er pålagt å delta i et samfunnsstyrkingsprogram før de fullfører studiet. De har også muligheten til å gjøre internasjonale mobilitetsaktiviteter, som kan inkludere praksisplasser i malaysiske og thailandske sykehus, forskning ved å gå sammen med veiledning med institusjonspartnere og deltakelse i internasjonale seminarer. Kandidaten ved Masterprogrammet i klinisk farmasi ved UGM vil oppnå tittelen M.Clin.Pharm.

Syn

Visjonen til Master of Clinical Pharmacy er å være en pioner innen masterutdanning i klinisk farmasi som er internasjonalt anerkjent, utmerket, ledende og profesjonell innen kliniske farmasitjenester basert på etikk og moralsk kultur i nasjonen.

Studieoppdrag

Oppdragene til Master of Clinical Pharmacy er å:

 1. Å gi utmerket, innovativ og effektiv masterutdanning i klinisk farmasi nasjonalt og internasjonalt
 2. Å drive og fremme utdanning, forskning og samfunnstjeneste i tråd med fremskritt innen vitenskap og teknologi i klinisk farmasi, samtidig som man opprettholder etikk og moral, forankret i Pancasila, og tjener nasjonens og menneskehetens interesser

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Apotek MPharm
  • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Generell farmasipraksis - PCert, PDip, MSc
  • Chatham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • MPharm Apotek
  • Swansea, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland