Keystone logo
University  of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

University  of Milano - Bicocca

Introduksjon

Universitetet i Milano-Bicocca er en dynamisk institusjon som raskt har etablert seg som et ledende utdanningssenter i Milano, Italia. Bicocca ble grunnlagt i 1998 og er et relativt ungt universitet, men det har raskt vokst til å bli en sentral skikkelse i landskapet for høyere utdanning og forskning. Universitetets modernitet gjenspeiles i dets innovative tilnærming til undervisning og dets forpliktelse til å fremme et inkluderende og fremtidsrettet akademisk miljø.

Universitetet ligger i den nordlige delen av byen, i et område spesielt designet for å være et utdannings- og forskningsknutepunkt, og drar nytte av toppmoderne fasiliteter og en strategisk beliggenhet. Dette distriktet ble tenkt å integrere utdanningsinstitusjoner, forskningssentre og industri, og skape et levende økosystem som fremmer samarbeid og innovasjon.

Bicocca tilbyr et bredt spekter av bachelor-, postgraduate- og doktorgradsprogrammer på tvers av ulike felt, inkludert økonomi, jus, vitenskap, medisin, ingeniørfag, sosiologi, utdanning og psykologi. Universitetets tverrfaglige tilnærming oppmuntrer studentene til å engasjere seg i forskjellige studieretninger, og fremmer en helhetlig pedagogisk opplevelse som forbereder dem på kompleksiteten i den moderne verden.

Steder

  • Milan

    Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1, 20126, Milan

Programmer

Spørsmål