Keystone logo
Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Universidade Cidade de São Paulo (UNICID)

Introduksjon

En sti av vekst, prestasjoner og suksess!

Vi i City University of Sao Paulo - UNICID, er vi en modell institusjon i den nasjonale panorama, forpliktet til utdanning og innovasjon.

Berømmelse og den styrken vi har oppnådd i landet er et resultat av 40 års engasjement, konstant oppdatering og høye investeringer i infrastruktur.

De neste linjene er en redegjørelse for hvordan vi bygget denne suksesshistorien.

Vi bevare i vår historie alvoret og hovedmålet å trene mer kompetente fagfolk siden 1972, da institusjonen ble opprettet av en gruppe lærere ledet av professor Remo Rinaldi. På dette tidspunktet var vi fortsatt kjent som School of East Zone of São Paulo (FZL).

Var de første til å installere høyere utdanning i São Paulo distriktet Tatuapé, i den østlige delen av byen, og også den første til å tilby kurs i fysioterapi i 1984, pågående valgt som en av de beste i Brasil av den prestisjetunge Student Guide, utgitt av Editora April.

I 1992 anerkjent som et universitet, begynte vi å kalle City University of São Paulo - UNICID.

I 1995, vi var en pioner i tele kurset offeret referanse for mange andre institusjoner for høyere utdanning under veiledning av MEC.

I 2000, all undervisning på universitetet (History, Utdanning, litteratur, biovitenskap, matematikk og kroppsøving) kom til å bli satt inn i lærerutdanningen, for å møte utdanningspolitikk i MEC, som anbefalte en ny dynamikk innenfor et tverrfaglig perspektiv. Programmet har blitt en referanse i det pedagogiske miljøet.

I løpet av disse fire tiår, styrker vi oss mye på helseområdet, og vi begynte å bli betraktet som en referanse i denne forbindelse. Ved første, vi tilbudt sykepleie, fysioterapi og odontologi og i 2004 begynte vi å tilby kurs av medisin og biomedisin, etablert med maksimal score for MEC. I dag legger vi 32 års erfaring i området og mer enn 6000 studenter og opptrer i markedet, noe som gjør det de travleste og mest prestisjefylte baner av profesjonelle sektorer.

I 2008 har det Mekatronikk Engineering i elektroteknikk, Civil Engineering and Environmental Engineering blitt en del av vår liste over lavere kurs. I tillegg lanserte vi den nye teknologien Undergraduate kurs i Bygningskonstruksjon, Grafisk design, blant andre.

I 2009 begynte vi å tilby kurs for arkitektur og urbanisme, som gir solid bakgrunn og har æren fokus på bærekraft.

Andre styrker er våre klinikker og våre laboratorier utstyrt med svært avansert teknologi, utstyr og våre lærere svært erfarne og kvalifiserte. Lær engasjement, krever vi engasjement og belaster studenter og lærere resultatene og konstant søke etter nyheter og oppdateringer i området.

Vi er nå en av de beste institusjoner for høyere utdanning i landet som kombinerer solid kunnskap yrkesetikk og som alltid går etter innovasjoner av det globale markedet, og tilbyr mer enn 60 undergraduate kurs og teknologi lavere, høyere kurs Lato sensu og stricto sensu, i person, helsetjenesten områder, forretninger, kommunikasjon, Juridisk fakultet, Exact og turisme, blant andre, og flere skjøte kurs og partnerskap programmer i Brasil og i utlandet. År 2012, året av UNICID karantene, markerte et øyeblikk av utvidelse av institusjonen, som ble en del av Southern Cross Educational, komponert av College Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universitetet Module sentrum, Caraguatatuba - SP; Universitetet i Franca, Franca SP; University Center of Federal District, Brasília - DF, San Sebastian College, San Sebastián - SP; Fakultet Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; Universitetet Our Lady of Beskyttelse sentrum, Salto og Itu - SP og universitetsbyen São Paulo, São Paulo - SP, forene krefter og skape en sterkere drift, konkurransedyktig og i stand til å tilby bedre pedagogiske alternativer for opplæring av våre studenter

Vil fortsette å skrive denne historien om store prestasjoner og suksess!

Steder

  • São Paulo

    Rua Cesário Galeno, 448/475 Tatuapé - São Paulo - SP CEP 03071-000, , São Paulo

    Spørsmål