Keystone logo
Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Universidade Cruzeiro do Sul (UNICSUL)

Introduksjon

Den Cruzeiro do Sul educacional ble grunnlagt i 1965 i Sao Paulo og består i dag av College of Southern Cross, SP SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP - SP; Universitetet Module sentrum, Caraguatatuba - SP; University Center of Federal District, Brasília - DF, City University of São Paulo, SP - SP, Franca University, College Standard Høy og College CTEC i Franca - SP, College San Sebastian og College Goal San Sebastian - Center i San Sebastian - SP, Fakultet Caraguatatuba, Caraguatatuba - SP; og mer nylig av Universitetet Our Lady of Beskyttelse Centre, CEUNSP College, College Itu og Salto City College i byene Itu og Salto SP.

Den strategiske fordelen av gruppen er det faktum av å jobbe med institusjoner, merker og forskjellige stillinger som de spesifikke markeder og egenskapene til de byene hvor det opprettholder utdanningsinstitusjoner. Alle institusjoner bevare sin identitet uten å gi opp de etiske prinsipper og idealer utdanning som styrer handlingene til Sør Educational Cruise, som oversettes til noen av de beste akademiske indikatorer blant brasilianske utdanningsinstitusjoner.

- Toppkarakter i første utenlandske institusjonelle Evaluering av Kunnskapsdepartementet - MEC. - Beste kurs of Visual Arts i São Paulo i National Survey of Student Ytelse - Enade. - Mest kurs i samfunnsvitenskap i Brasil i Nasjonal undersøkelse av studentenes prestasjoner - Enade. - Beste Produksjon Engineering kurs i São Paulo i National Survey of Student Ytelse - Enade. - Best Fysioterapi løpet av Sao Paulo i National Survey of Student Ytelse - Enade. - Best geografi Brasil kurs ved National Undersøkelse av studentenes prestasjoner - Enade. - Best løpet av historie i National Survey of Student Ytelse - Enade. - Biomedisin: den høyeste rating i MEC. - Medisinsk: eneste løpet av São Paulo anerkjent med maksimal konsept. I Brasil, en pioner medlem av Global Health Learning oportunities - GHLO, et konsortium opprettet av American Association of Medical Colleges. - Best universitet, ifølge CNPq. - Økt antall vitenskapelige publikasjoner i ISI Web of Science. - Best oppslutning i OAB-DF eksamen. - Beste stedet i Enade, nordkysten av São Paulo. - Mer enn 200 linjer av institusjonalisert forskning. - 66 forskningsgrupper som er registrert i CNPq. - 04 doktorgrads og 11 masterprogrammer. - 51 stipender for Scientific Initiation CNPq.

Slike egenskaper og prestasjoner er et resultat av en engasjert, strukturert og delt ledelse mellom de grunnleggende lærere, medlemmer av det akademiske miljøet og anerkjente fagfolk markedet.

Brief History

Historien begynte i 1965 da en gruppe unge lærere opprettet en skole i Sao Paulo, Miguel Paulista-området i São: College of the Southern Cross. Med det økende antall studenter og nye prospekter i 1972, var autorisert til å tilby grad kurs, med etableringen av fakultetets Cruzeiro do Sul. Det ble satt i gang derfra, tilførsel av høyere utdanning.

Etter 21 år med hardt arbeid og mye engasjement i 1993, kommer anerkjennelse fra Kunnskapsdepartementet, som gir den Southern Cross høyeste nivå mellom høyere utdanningsinstitusjoner, tittelen på universitetet.

Siden da ble det iverksatt en rekke tiltak som vil fremme vitenskapelig forskning. Selv på 90-tallet, ble det implementert Scholarship Institutional Program for Scientific Innvielse av Cruzeiro do Sul og holdt den første Meeting of Scientific Innvielse av universitetet.

Med fokus på fremtiden og søker teknologiske løsninger som ville gi god utdanning, ble forskning på fjernundervisnings utført, genererer de første testene med virtuelle læringsmiljøer og etableringen av Education Center Avstand, gjeldende Virtual Campus Cruzeiro do Sul.

I jakten på god utdanning i 2001 var profesjonalisering av Dean og Pro-rectories, noe uhørt i sammenheng med private institusjoner for høyere utdanning i Brasil.

I det samme året, campus Analia Franco, i et eksklusivt nabolag i Sao Paulo, ble innviet, tydelig viser et ønske om å utvide operasjonsområdet i byen. I løpet av denne perioden, i erkjennelse av fordypningsoppgaver fremmes av institusjonen siden oppstarten, er universitetet som fører den første internasjonale oppdrag av Universitetet Partnership Program i Mosambik - Afrika.

Bruk av teknologiske verktøy som brukes på utdanning er institusjonalisert med bruk av Blackboard, utdanning Graduate, og også med utvikling av eClass, virtuelt læringsmiljø, Universitetet Cruzeiro do Sul. Et annet stort skritt var inkluderingen av undervisning på programmet ved Universitetet i Institutional Program for Scientific Innvielse av CNPq Exchange.

I 2004, to viktige hendelser som markerer historie ved Universitetet: begynnelsen av virksomheten til Freedom campus i sentrum, og godkjenning av de to første masters: Behandling og Science and Mathematics Teaching.

Drømmen om å skape en gruppe private høyere utdanningsinstitusjoner som balizasse de etiske prinsipper og forpliktelser til utdanning begynner å ta form, med oppkjøpet av University Center modul, den største og mest tradisjonsrike høyere utdanningsinstitusjon Nord Paulista kysten .

Og konsolideringen av Universitetet fortsatte med åpningen av en annen campus: campus Pinheiros, på vest Zone of São Paulo, og utplassering av to doktorgrader: Behandling og Science and Mathematics Teaching.

Også i 2008, er et nytt skritt mot konsolidering av Sør Educational Cruise konsernet gitt, med oppkjøpet av University Center ved Federal District, den første private institusjon for høyere utdanning i Brasilia.

I 2012, universitetsbyen São Paulo, tradisjonell institusjon og anerkjent for kvaliteten på sine kurs i helse og for sin rolle i fjernundervisning, sluttet seg til Southern Cross Educational, og dermed utvide konsernets resultater i nasjonalt territorium og medvirkende, med den kunnskap ervervet over sin 40 års eksistens, til stadig forbedring av kurs som tilbys av hvert medlem institusjon av gruppen.

Ble innlemmet i 2013, College høy standard, Technical College og University of Franca - UNIFRAN, som eier de beste offisielle indikatorer for kvalitet blant brasilianske private universiteter.

Mellom 2014 og 2015, ble en del av gruppen College San Sebastian - San Sebastian - SP, Høgskolen Goal San Sebastian - San Sebastian - SP, Fakultet Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP, Universitetssenteret Our Lady of Sponsor - Salto og Itu - SP, College CEUNSP - Salto - SP, College Itu - Itu - SP College og hopp - hopp - SP.

For tiden er åtte høyere utdanningsinstitusjoner tilbyr lavere, høyere og møte avstand og oppsøkende programmer, respektere lokale særtrekk og krav. På denne måten samle faglig relevante institusjoner for høyere utdanning og anerkjente merkevarer i sine respektive markeder er målene for Sør Educational Cruise.

Steder

  • São Paulo

    São Paulo, Brasil

Programmer

Spørsmål