Keystone logo

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

A logo

Introduksjon

Om oss

Historien om Unigranrio begynte i 1970, året professor José de Souza Herdy skapte Fluminense Education Association (AFE), sponsor enhet av den da forente Colleges Rio Grande. Regnskap og Administrasjon - i 1972, de første universitetet kurs ble gjennomført. Utdannings og språk kurs startet opp året etter, blir opprettet i 1974, Educational Center of Duque de Caxias (CEDUC) å fungere som Application College.

1980 registrert opprettelsen av de første helsevesen kurs - Dentistry, Pleie- og farmasi - fulgt kurs av biologi, matematikk og kjemi.

Loven av anerkjennelse av University of Rio Grande Prof. José de Souza Herdy - UNIGRANRIO skyldtes ministermøtet resolusjon nr 940, publisert i Official Gazette 17. juni 1994, og ble deretter opprettet kurs i Law, informasjonsteknologi og Executive sekretariatet. I 1995 kom integrere dette kastet løpet av Veterinary Medicine og portugiserne-spanske kvalifiserings brev av kurset.

1990-tallet bemerket dannelsen av medisin og fysioterapi kurs, som har beriket området helse. I første halvår av 2000, lanserte Unigranrio kroppsøving kurset. I 2003 skapte han løpet Bachelor i sosialt arbeid og mange høyere utdanning teknologi, og i første halvdel av 2004, begynte vi kurs av Bachelor of Nutrition, Degree in Arts Education (visuell kunst) og Graduate i historie.

I dag Unigranrio har mer enn 40 undergraduate kurs og teknologi Graduation, 12 enheter i delstaten Rio de Janeiro.

Mission

Fremme livskvalitet, med grunnleggende instrument den pedagogiske prosessen.

Utsikt

Er en institusjon som leverer til samfunnet, og prøver seg på å tilby en utdanning som deltar aktivt og permanent i de samfunnene der den opererer, og til å opptre som agent for sosial endring gjennom sin utdanningsprosjekter, forskning og forlengelse. Verdier

Er verdier oppleves av Unigranrio: Faith - Frihet - Fred - Solidaritet - Ærlighet - Justice - Verdighet - Toleranse

Steder

  • Rua Professor José de Souza Herdy, 1160 - Jardim Vinte e Cinco de Agosto, Duque de Caxias - RJ, 25071-202, Brésil, , Rio de Janeiro

Spørsmål