Keystone logo
Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO)

Introduksjon

Om oss

Historien om Unigranrio begynte i 1970, året professor José de Souza Herdy skapte Fluminense Education Association (AFE), sponsor enhet av den da forente Colleges Rio Grande. Regnskap og Administrasjon - i 1972, de første universitetet kurs ble gjennomført. Utdannings og språk kurs startet opp året etter, blir opprettet i 1974, Educational Center of Duque de Caxias (CEDUC) å fungere som Application College.

1980 registrert opprettelsen av de første helsevesen kurs - Dentistry, Pleie- og farmasi - fulgt kurs av biologi, matematikk og kjemi.

Loven av anerkjennelse av University of Rio Grande Prof. José de Souza Herdy - UNIGRANRIO skyldtes ministermøtet resolusjon nr 940, publisert i Official Gazette 17. juni 1994, og ble deretter opprettet kurs i Law, informasjonsteknologi og Executive sekretariatet. I 1995 kom integrere dette kastet løpet av Veterinary Medicine og portugiserne-spanske kvalifiserings brev av kurset.

1990-tallet bemerket dannelsen av medisin og fysioterapi kurs, som har beriket området helse. I første halvår av 2000, lanserte Unigranrio kroppsøving kurset. I 2003 skapte han løpet Bachelor i sosialt arbeid og mange høyere utdanning teknologi, og i første halvdel av 2004, begynte vi kurs av Bachelor of Nutrition, Degree in Arts Education (visuell kunst) og Graduate i historie.

I dag Unigranrio har mer enn 40 undergraduate kurs og teknologi Graduation, 12 enheter i delstaten Rio de Janeiro.

Mission

Fremme livskvalitet, med grunnleggende instrument den pedagogiske prosessen.

Utsikt

Er en institusjon som leverer til samfunnet, og prøver seg på å tilby en utdanning som deltar aktivt og permanent i de samfunnene der den opererer, og til å opptre som agent for sosial endring gjennom sin utdanningsprosjekter, forskning og forlengelse. Verdier

Er verdier oppleves av Unigranrio: Faith - Frihet - Fred - Solidaritet - Ærlighet - Justice - Verdighet - Toleranse

Steder

  • Rio de Janeiro

    Rua Professor José de Souza Herdy, 1160 - Jardim Vinte e Cinco de Agosto, Duque de Caxias - RJ, 25071-202, Brésil, , Rio de Janeiro

    Spørsmål