Keystone logo
Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Introduksjon

Den UNIPAC- Universitetet president Antonio Carlos startet sin virksomhet i byen Barbacena, i 1965, og dens grunnlegger Professor Boniface Andrada.

Den Unipac-JF Campus II medlem av universitetets president Antonio Carlos- Unipac har sin opprinnelse i 1996 med etableringen av School of Accounting på Dr. José Rua Cesario 175 i District of Juiz de Fora Steps registrering av sterk etterspørsel.

To år senere, installert han den første av Juiz de Fora tale terapi kurs, gitt forventning om juizforana utdanningssamfunnet og har betydelig etterspørsel på grunn av fraværet av fremgang i byen og regionen.

I 2000 ble det bygget ny bygning i nabolaget gårder Bethania med moderne laboratorier og spesielle fasiliteter som trengs for å lære sine fag og humaniora, Fysisk og helse.

Derfor, i samsvar med sin ekspansjon plan ble opprettet flere kurs i tråd med Juiz de Fora behov og regionale omgivelser, og ble den integrert Campus, Universitetet president Antonio Carlos, holde Fakultet for humaniora og naturvitenskap med kurs administrasjon, regnskap og Mass Communication kvalifisering: Journalistikk og turisme; Institutt for Juiz de Fora Education med høyere Normal Course Avdeling for helsefag med biomedisin kurs, kroppsøving, sykepleie, farmasi, fysioterapi, ernæring, veterinærmedisin, biologi; Det medisinske fakultet ved School of Medicine; Juridiske fakultet og samfunnsvitenskap med Law Course og Institute of Technology og sekvensiell Studier av Juiz de Fora med teknologi kurs i miljø, teknologi i Marketing Management Technology in Business informatikk og teknologi i sikkerhet.

I løpet av årene, etter å ha fullført dine mål og etter å ha absorbert etterspørselen i Juiz de Fora, ble noen kurs eliminert, og dermed utvide antall plasser for de eksisterende.

Å være i sitt 16. leveår har i dag ca 230 lærere, inkludert leger, lærere og eksperter fullt ut oppfyller de MEC bestemmelser og utvikle sine undervisningsaktiviteter i flere av institusjonens kurs i henhold til deres misjon som er: "Reach for midten av utdannings- og forsknings Extension, kunnskap of Philosophy of Science, Technology og teknikker generelt å bidra til og påvirke utviklingen av sosiale områder i regionen Minas Gerais og Brasil, som også utdanne fagfolk for samfunnet. "

Steder

  • Juiz de Fora

    Av. Juiz de Fora, 1100 - Granjas Bethânia, Juiz de Fora -MG -CEP 36048-000, , Juiz de Fora

    Programmer

    Spørsmål