
Master in
Mastergrad i innovasjon i ernæring, mattrygghet og teknologi Universidade Santiago de Compostela

Introduksjon
Mastergraden i innovasjon i ernæring, mattrygghet og teknologi ved Universitetet i Santiago de Compostela er en offisiell grad, med en varighet på 90 studiepoeng, tilsvarende Science-området, som tilbyr studentene en kvalitetsopplæring av spesialisert karakter innen ernæring, Matteknologi og sikkerhet som tillater sosial respons på EUs krav i forhold til ernæringsforbedring og beskyttelse av forbrukerhelse og mattrygghet.
Professorene som er involvert i masterinitiativet, som tilhører forskjellige kunnskapsområder, gir omfattende opplæring i de forskjellige aspektene knyttet til mat, ernæring og næringskjeden, noe som vil tillate en tverrfaglig opplæring, rettet mot å fremme spesialisering, dens inkorporering i selskaper i næringsmiddelsektoren, samt enhver offisiell kontrollstruktur av offentlige forvaltninger og de ulike organisasjonene som er involvert i næringskjeden. I tillegg til USCs egne lærerstab deltar de i det profesjonelle masterprogrammet til Marine Research Institute (CSIC) og Galician Society of Endocrinology, Nutrition and Metabolism.
Denne masteren har som mål å trene kandidater med en vitenskapelig orientering og en utmerket akademisk forberedelse, kvalifisert til å være høykvalitets lærere og forskere innenfor rammen av ernæring, teknologi og mattrygghet i bred forstand, og som kan fortsette med doktorgradsstudiene, utvikle egen bransje eller samarbeide om innovasjon og utvikling innen områder knyttet til mat- og/eller næringsmiddelbedrifter.
På den annen side har graden som mål å bringe studentene nærmere arbeidslivet ved å utføre pre-profesjonelle praksiser i landbruksmatbedrifter. I denne forstand er involvering av forretningsstrukturen svært viktig, siden det teller med samarbeidet fra en rekke selskaper i sektoren, så vel som alle de som er tilknyttet matklyngen i Galicia.
Utdanningsnivået oppnådd i mastergraden kan også tjene som grunnlag for å starte studiene frem til doktorgraden, som er kimen til de nye generasjonene av forskere i offentlige og private forskningsorganer, FoU+i-avdelinger i bedrifter, laboratorier, offisielle kontrollsentre og, der det er hensiktsmessig, fremtidige universitetsprofessorer innen ernæring, bromatologi, matteknologi og hygiene.
Mål
De studentene som i tillegg demonstrerer en systematisk forståelse og mestring av relevante forskningsmetodikker innen teknologi og mattrygghet av siste generasjon, som demonstrerer evnen til å tenke ut, designe og implementere original forskning av høy kvalitet som bidrar til utvikling av kunnskap i denne felt, vil de kunne oppnå tittelen lege.