Keystone logo
University College Cork MSc i eldre personrehabilitering
University College Cork

MSc i eldre personrehabilitering

Cork, Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 9 030 / per year *

På universitetsområdet

* EU-studenter: heltid; € 9 030; € 4.580 år 1 deltid; € 4 450 år 2 deltid | studenter utenfor EU: 19 830 € på heltid

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

MSc i rehabilitering for eldre er designet for å gi studenter, fra en rekke forskjellige faglige bakgrunner, tverrfaglig læring i teori og praksis for rehabilitering av eldre personer. Det er tilgjengelig som et deltids- eller heltidsprogram. Heltidsprogrammet går over ett kalenderår (12 måneder) fra datoen for første registrering for programmet. Deltidsprogrammet går over to studieår (20 måneder). Programmet inkluderer en periode med klinisk plassering.

Exit award: Postgraduate Certificate in Older Person Rehabilitation

Ved tilfredsstillende gjennomføring av 30 studiepoeng i rehabilitering for eldre, for å inkludere modul CG6009, kan en student velge å avslutte programmet og få et doktorgradsertifikat i rehabilitering av eldre personer. En student som senere søker om å fortsette til masternivå, må gjøre det innen 5 år etter at sertifikateksamen er fullført. En slik søknad er avhengig av godkjenning fra programteamet, og hvis den lykkes, vil det bli gitt unntak for moduler tatt i løpet av de foregående fem årene.

Exit Award: Etterutdanning i eldre personrehabilitering

Ved tilfredsstillende fullføring av 60 studiepoeng, for å inkludere modulene CG6009 og CG6010, kan en student velge å ikke fortsette med / fullføre avhandlingsmodulen (CG6008) og velge å avslutte programmet og bli tildelt et Postgraduate Diploma in Older Person Rehabilitation. En student som senere søker om å fortsette til masternivå, må gjøre det innen 5 år etter vellykket gjennomføring av doktorgradseksamen. En slik søknad er avhengig av godkjenning fra programteamet, og hvis den lykkes, vil det bli gitt unntak for moduler tatt i løpet av de foregående fem årene.

Hvorfor velge dette kurset

Eldre Person Rehabilitering, som ble etablert i 2011, er et unikt kurs som lar deg utvikle dine ferdigheter som leder innen gerontologi og rehabilitering. Dette tverrfaglige kurset er det eneste i sitt slag i Irland og Storbritannia.

Den fleksible tilnærmingen lar studentene velge mellom en rekke moduler for å bygge et kurs som er skreddersydd for dem. Et elevsentrert fokus fremmer fleksibel timeplanlegging og blandet læring for å minimere reisetiden. Forelesere er erfarne klinikere fra en rekke disipliner som fremmer tverrfaglig læring og praksis.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Long-cycle studies, Master of Physiotherapy
    • Lublin, Polen
  • PhD in Kinesiology and Rehabilitation
    • Prague, Tsjekkia
  • Doktor i fysioterapi
    • Worcester, USA