Keystone logo
University of Basel - Swiss Tropical Health Institute

University of Basel - Swiss Tropical Health Institute

University of Basel - Swiss Tropical Health Institute

Introduksjon

Universitetet i Basel har et internasjonalt rykte for fremragende prestasjoner innen forskning og undervisning. Universitetet i Basel ble grunnlagt i 1460 og er det eldste universitetet i Sveits og har en historie med suksess som går tilbake i 550 år.

Som et omfattende universitet som tilbyr et bredt spekter av utdanningsmuligheter av høy kvalitet, tiltrekker universitetet i Basel studenter fra Sveits og hele verden, og tilbyr dem enestående studieforhold når de jobber mot bachelor-, master- eller doktorgrad. grader. I dag har Universitetet i Basel rundt 13 000 studenter fra over hundre nasjoner, inkludert 2800 Ph.D. studenter.

Universitetet i Basel har syv fakulteter som dekker et bredt spekter av akademiske disipliner. Samtidig har universitetet posisjonert seg midt i den internasjonale konkurransen i form av fem strategiske fokusområder: Livsvitenskap, visuelle studier, nanovitenskap, bærekraft og energiforskning, og europeiske og globale studier. På internasjonal rangering har Universitetet i Basel regelmessig plassert seg blant de 100 beste universitetene i verden takket være sine forskningsprestasjoner.

Universitetet i Basel har dype røtter i den økonomisk kraftige og kulturrike Basel-regionen. Universitetet samarbeider også tett med innenlandske og internasjonale partnere for å gi relevante bidrag til utviklingen av vitenskap og samfunn. Dette betyr også at Universitetet i Basel legger særlig vekt på aspekter av bærekraft, like muligheter og kunnskapsoverføring.

Steder

geopoint
  • Socinstrasse,57, 4051, Basel

Spørsmål