Keystone logo
University of Bayreuth

University of Bayreuth

University of Bayreuth

Introduksjon

University of Bayreuth

University of Bayreuth er et dynamisk, forskningsorientert campusuniversitet. Etablert i 1975 som et av de første universitetene i Tyskland med et tverrfaglig grunnleggende oppdrag, og regnes nå som en pioner innen innovativ forskning og undervisning. Med styrken i sine kjerneområder og de strategisk valgte fokusområdene, tilbyr universitetet sine rundt 13 500 studenter fra Tyskland og i utlandet et ideelt læringsmiljø, nær veiledning og attraktive, internasjonalt orienterte studieprogrammer som holdes utelukkende på engelsk.

University of Bayreuth regnes for å være blant de beste unge universitetene i verden, noe som kan sees av sin posisjon i Times Higher Education (THE) verdensomspennende rangering av universiteter “under 50”. University of Bayreuth har et imponerende internasjonalt nettverk, og reagerer på sosiale endringer og prosesser med innovasjoner som fortsetter å sette nye standarder. Av denne grunn er tverrfaglig tenking ikke begrenset til det samarbeidsarbeidet som utføres på vårt unike grønne campus. Det er også et sentralt element i våre mange tverrfaglige studieprogrammer. Det er for tiden rundt 13 500 studenter påmeldt i rundt 150 forskjellige studieprogram som tilbys av universitetets syv fakulteter.

University of Bayreuth fokuserer på tverrfaglig forskning og tilbyr gode muligheter takket være sine moderne forskningsorganer og førsteklasses forskningsinfrastruktur. University of Bayreuth er heldigvis et av de mest populære tyske universitetene blant utenlandske forskere og er jevnlig inkludert blant lederne i Humboldt-rangeringen.

Det har vært en internasjonal leder innen afrikanske studier i mange år; Bayreuth International Graduate School of African Studies (BIGSAS) er en del av Excellence Cluster "Africa Multiple", finansiert av de tyske føderale og statlige regjeringene. Høytrykks- og høytemperaturforskning utført ved det bayerske forskningsinstituttet for eksperimentell geokjemi og geofysikk har også etablert et sterkt rykte over hele verden. Polymerforskning ved universitetet er en foregangsmann i finansieringsrangeringen publisert av German Research Foundation (DFG). University of Bayreuth har et tett internasjonalt nettverk av strategisk utvalgte universitetspartnerskap.

Universitetet tilbyr sine studenter og forskere et undervisnings- og forskningsmiljø med god plass til kreativitet, og posisjonerer seg dermed i spenningsområdet mellom akademisk frihet, vitenskapelig fremgang, praksisorientering og sosialt og kulturelt ansvar.

Oppdag ditt nye hjem borte fra hjemmet. Bli en del av Bayreuth -samfunnet. Vi sees på campus eller online!

Steder

  • Bayreuth

    University of Bayreuth 95440 Bayreuth Germany, , Bayreuth

Spørsmål