Keystone logo
University Of Cumbria BSc (Hons) i sykepleie med veier i sykepleie for voksne eller psykisk helse (forhåndsregistrering)
University Of Cumbria

BSc (Hons) i sykepleie med veier i sykepleie for voksne eller psykisk helse (forhåndsregistrering)

Carlisle, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16 400 / per year *

På universitetsområdet

* internasjonal | Storbritannia: £9 250 per studieår

Introduksjon

Mental Health Nursing har som mål å gi støtte og omsorg for sårbare individer gjennom hele levetiden for å møte deres individuelle behov, ved å kombinere sykepleieverdier med moderne kunnskap, ekspertise, kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter for å danne sterke terapeutiske relasjoner.

Kurset vårt er laget for å gi deg de faglige og akademiske kvalifikasjonene du trenger for å registrere deg hos Sykepleie- og jordmorrådet og praktisere som psykisk helsesøster. Denne graden vil gi grunnlaget for dine fremtidige yrkesvalg og gjør det mulig for deg å jobbe som sykepleier for psykisk helse i en rekke settinger, inkludert døgn- og samfunnstjenester og spesialistsentre for fortreffelighet som spiseforstyrrelser, minnevurdering, narkotika & Alkohol eller rettsmedisinske og kriminalomsorgstjenester.

På dette kurset vil du...

  • Arbeid sammen med individer som opplever psykiske lidelser, langvarige tilstander og betydelige psykologiske velværeproblemer, og gi tid og støtte for å hjelpe dem å komme seg.
  • Bruk simuleringsfasiliteter av høy kvalitet sammen med din praksiserfaring og akademiske forelesninger.
  • Foreta plasseringer i et bredt spekter av settinger, som dekker sykepleie for barn, voksne og eldre personer, både i indre by og på landsbygda.
  • Lær av erfarne utøvere med klinisk erfaring i et bredt spekter av klinisk bakgrunn og akademiske interesser.
  • Hør førstehåndsberetninger om historier i helsevesenet fra individuelle levde erfaringer.
  • Oppnå en faglig kvalifikasjon som registrert sykepleier, sammen med en variert erfaring med praksisområder som du kan vurdere dine fremtidige karrieremuligheter med.

Program undervisningsavgift

Opptak

Om skolen

Spørsmål