Keystone logo
University of Johannesburg Bachelor i biokinetikk
University of Johannesburg

Bachelor i biokinetikk

Johannesburg, Sør-Afrika

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 51 115 / per year *

På universitetsområdet

* studenter fra land i Afrika: R2000,00 per år | studenter fra kontinenter utenfor Afrika: R17000,00 per år

Introduksjon

Kvalifikasjonen fungerer som den grunnleggende og kjernekunnskapsbasen for å registrere deg som biokinetiker hos Health Professions Council of South Africa (HPCSA). Tilegnelse av faglige evner som kompetanse, ferdigheter, verdier og holdninger fremmes for å sette nyutdannede i stand til å jobbe som helsepersonell. Kompetente og kvalifiserte biokinetikere er i stand til å jobbe i en rekke miljøer, inkludert offentlig og privat sektor og i både urbane og landlige omgivelser. Biokinetikere bruker først og fremst sin faglige ekspertise innen treningstesting og resept, fysisk aktivitet og helseopplæring for å forbedre/fremme helse generelt, og for å forhindre dysfunksjon, gjenopprette og vedlikeholde et individs funksjonsevne, spesielt med hensyn til ortopediske skader og kroniske sykdommer/tilstander. .

Kvalifikasjonen vil gi alle økonomiske sektorer en pool av godt kvalifiserte personer hvis kompetanse vil bli internasjonalt anerkjent og som vil være i stand til å utføre spesialiserte biokinetiske helsetjenester innenfor alle samfunnsmiljøer.

Kvalifikasjonen er forskjellig fra andre kvalifikasjoner innen helsevesenet, da hovedfokuset er bruk av vitenskapelig basert treningsresept som et middel for terapeutisk intervensjon.

Grunner for å studere ved UJ

  • UJ tilbyr ikke bare et spesielt program kalt First Year Experience for å hjelpe med å orientere studentene gjennom det første året, men vi tilbyr også en Senior Student Experience som retter studentene mot arbeidsplassen!
  • Grip muligheten til å delta i en rekke idretter og trene sammen med Olympians og Paralympians på toppmoderne baner, baner og baner, eller bare hold deg i form ved å bli med i et av treningssentrene på hver av våre 4 campuser.
  • Bli en del av et ungt, levende og smidig universitet som reflekterer og tilpasser seg lett til vårt lands ambisjoner, samtidig som du opprettholder global relevans gjennom en rekke internasjonale partnerskap.
  • 178 Internasjonalt respekterte og aksepterte kvalifikasjoner.
  • Bli med på et universitet som bryr seg nok til å ha samlet inn over R300 millioner siden starten av 2016 for å støtte Missing Middle Campaign. UJ sørger også for at mer enn 6 000 trengende studenter får to sunne måltider per dag.
  • Studer i den pulserende City of Gold - Sør-Afrikas økonomiske knutepunkt. Bli med en levende, kosmopolitisk, progressiv gruppe studenter og akademikere på vei til å tenke på fremtiden!
  • UJ tilbyr en fantastisk opplevelse på campus enten du bor i en av UJs boliger, tilhører et daghus, eller om du bare vil være sosial på studentsentrene på alle campusene.
  • Vi sikrer helse, sikkerhet og sikkerhet for alle våre studenter gjennom våre egne helsetjenester på campus og UJ Protection Services.
  • Visste du at i løpet av de første fem årene av UJs eksistens doblet den sin målrettede forskningsproduksjon og fortsetter til i dag å slå rekorder!

Opptak

Om skolen

Spørsmål