Keystone logo
University of Miskolc

University of Miskolc

University of Miskolc

Introduksjon

Campus for tradisjoner, kunnskap og fellesskapsånd

Ligger i en avslappet atmosfære

En unik campus i et vakkert naturmiljø, oppdaterte laboratorier, forelesningssaler, verksteder, sovesaler og fasiliteter for sport, kultur og underholdning – dette er University of Miskolc .

University of Miskolc ble grunnlagt i 1735, som et institutt for opplæringsspesialister for gruvedrift og metallurgi som fungerer som modell for mange polytekniske institutter i verden, og har alltid inntatt en betydelig posisjon i dyrking av vitenskaper, innen profesjonell utdanning og opplæring. I løpet av de siste tiårene av 1900-tallet utviklet institusjonen seg til et fullverdig fargerikt universitet med de tradisjonelle tre tekniske fakultetene (jordvitenskap, materialvitenskap, maskinteknikk og informatikk) og de nye fakultetene for økonomi, juss, kunst og Humaniora, helsevesen og musikk, også kurs i etterutdanning, eller yrkesopplæring på høyere nivå. Universitetet har ca. 10.000 studenter og nærmere 600 vitenskapelig ansatte assistert av omtrent like mange tekniske og administrative ansatte.

De fleste bygningene til universitetet kan bli funnet i Egyetemváros ('University Town'), en unik og romslig campus, som ble bygget etter den amerikanske campusmodellen og er omgitt av en stor park. Universitetsbyen – med sitt 850.000 kvadratmeter store territorium – er en del av byen Miskolc. Bartók Béla Music Institute, som ble integrert i universitetet i 1997, kan bli funnet i Palace of Music sentrum.

Universitetet har samarbeidsavtaler med over 150 utenlandske universiteter, sammen med 160 bilaterale avtaler i ERASMUS mobilitetsprogrammet. University of Miskolc er den første ungarske institusjonen som vant "Higher Education Quality Award" i 2008.

De lange historiske tradisjonene kombineres med nye retninger innen forskning og utdanning. Den høye kvaliteten på utdanningen ved University of Miskolc demonstreres ikke bare av antall profesjonelle priser mottatt, men også av den økende interessen fra utenlandske og ungarske studenter for å velge University of Miskolc for å studere på høyeste akademiske nivå. Våre kandidater etterspørres av et bredt spekter av potensielle arbeidsgivere.

Miskolc er en by som ligger i Nordøst-Ungarn og har vært mest kjent for sin industri. Det er også sete for Borsod-Abaúj-Zemplén fylke og det vitenskapelige og kulturelle senteret i den nord-ungarske regionen.

Fra Miskolc er den berømte vinregionen Tokaj innen rekkevidde, og fine utflukter kan tas til de nærliggende fjellene og innsjøene, eller til historiske byer som Eger, Sárospatak og vakre Szilvásvárad.

University of Miskolc ønsker målrettede og motiverte studenter velkommen som har som mål å bli kvalifisert i et tradisjonelt, men moderne og friskt akademisk miljø.

Opptak

Campus funksjoner

 • Campusstørrelse:

  30

 • Skille seg ut arkitektur:

  4

 • Antall bygninger:

  13

 • Overnatting:

  7 dormitories

Steder

 • Miskolc

  H-3515 Miskolc-Egyetemváros, , Miskolc

Spørsmål