Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

Introduksjon

Ledere i Georgia Education

University of North Georgia er en del av University System of Georgia og er utpekt som en statlig lederinstitusjon og The Military College of Georgia. Med rundt 20 000 studenter er University of North Georgia et av statens største offentlige universiteter. Plassert i den raskest voksende regionen i staten, består UNG av fem campus forent av et enkelt oppdrag fokusert på akademisk dyktighet og akademiske og co-curricular programmer som utvikler studenter til ledere for et mangfoldig og globalt samfunn.

Historien til UNG

Tidlig i 2012 anbefalte University System of Georgias Board of Regents konsolidering av North Georgia College & State University, som ble grunnlagt i 1873 i Dahlonega, Georgia, og Gainesville State College, som ble grunnlagt i 1964 i Gainesville, Georgia. Konsolideringen ble offisiell 8. januar 2013, og opprettet University of North Georgia (UNG), med fire studiesteder over det nordøstlige Georgia.

I august 2015 åpnet UNG et ekstra campus i Blue Ridge, Georgia, for å betjene studenter i den nordligste regionen av staten.

Som en regional institusjon på flere campuser og en førsteklasses militærhøyskole, er UNG unik i utvalget av pedagogiske Pathways det tilbyr studenter. Fra tilknyttede grader til programmer på høyere nivå gir UNG en rekke muligheter for å hjelpe til med å utvikle studenter til ledere for et mangfoldig og globalt samfunn. En av bare seks føderalt utpekte senior militærhøyskoler i nasjonen, bærer universitetet utmerkelsen til The Military College of Georgia og dets nasjonalt anerkjente Army ROTC-program tiltrekker seg studenter fra hele staten, regionen og nasjonen. I tillegg er UNG utpekt av University System of Georgia som en statlig lederskapsinstitusjon og har oppnådd Community Engagement Classification fra Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching.

Vår kultur

University of North Georgia er et fellesskap av studenter, fakulteter, ansatte, alumner og venner som er forpliktet til pedagogisk fortreffelighet, lederutvikling og samfunnsengasjement.

UNGs institusjonelle verdier – fortreffelighet, studentfokus, integritet, engasjement og service – er avgjørende for vår identitet og oppdrag om å forberede studentene til å bli ledere i et mangfoldig og globalt samfunn. UNGs kultur forsterker dette engasjementet og vår rolle som ansvarlige forvaltere av ressursene og ansvaret vi er betrodd.

Vår visjon

University of North Georgia vil være en regional og nasjonal leder for akademisk dyktighet, engasjement, utdanningsmuligheter og lederutvikling.

Vårt oppdrag

University of North Georgia, en regional multicampusinstitusjon og fremste senior militærhøyskole, gir en kultur for akademisk fortreffelighet i et studentfokusert miljø som inkluderer kvalitetsutdanning, service, undersøkelser og kreativitet. Dette oppnås gjennom bred tilgang til omfattende akademiske og co-curricular programmer som utvikler studenter til ledere for et mangfoldig og globalt samfunn. University of North Georgia er en lederinstitusjon for University System of Georgia og er The Military College of Georgia.

Våre verdier

 • Fortreffelighet - Fremme standarder for ytelse og ansvarlighet som overgår forventningene
 • Studentfokus - Tilrettelegge for suksess og utdanningsmåloppnåelse for alle elever og fremme et innbydende miljø som verdsetter og reflekterer mangfold og inkludering.
 • Integritet - Å dyrke i oss selv og andre viljen og standhaftigheten til å handle ærlig og etisk
 • Engasjement – fremme aktivt engasjement, intellektuell undersøkelse og kreativitet, samarbeid og fellesskapspartnerskap
 • Tjeneste - Å gi av seg selv for å forbedre livet og rikdommen til universitetet og alle dets medlemmer, så vel som det større samfunnet

Campus funksjoner

Dahlonega Campus

Dahlonega Campus ligger ved foten av Blue Ridge Mountains, og har hjulpet studenter med å oppfylle potensialet sitt siden 1873. UNG er en av bare seks senior militærhøyskoler i landet med nesten 800 kadetter i vårt prisbelønte Army ROTC-program basert her .

Med mer enn 100 campusklubber, pluss gresk liv, intramural sport og studentaktiviteter, har du mange måter å engasjere deg og få venner på campus. Du vil elske å bruke fritiden din til å prøve butikkene og restaurantene rundt det historiske torget eller oppleve den majestetiske utsikten fra en fottur opp en av de nærliggende fjellstiene. Og når du er i humør for storbymoro, er vi bare en times kjøretur fra Atlanta.

Gainesville Campus

Gainesville Campus, hjem til mer enn 7500 pendlerstudenter, ligger omtrent en time nord for Metro Atlanta, og gir deg praktisk tilgang til storbyattraksjoner sammen med mange lokale underholdningsalternativer eller bare en lat dag på vakre Lake Lanier.

Med sin beliggenhet som det regionale knutepunktet for helsevesen, landbruk, detaljhandel og andre nøkkelnæringer, er Gainesville Campus unikt posisjonert for å gi deg tilgang til jobber og praksisplasser i en rekke blomstrende bransjer.

  Studentuttalelser

  Steder

  • Dahlonega

   82 College Circle Dahlonega, GA 30597, 30533, Dahlonega

  • Gainesville

   3820 Mundy Mill Rd. Oakwood, GA 30566, , Gainesville

   Spørsmål