Keystone logo

University of Porto School of Economics and Management

A logo

Introduksjon

FEP er School of Economics and Management ved University of Porto. Universitetet i Porto er en av de mest prestisjefylte institusjonene for høyere utdanning i Portugal og Europa og høyt rangert over hele verden. Innenfor sine 14 skoler og forskningsenheter har universitetet i Porto 32 443 studenter - hvorav rundt 6 000 er internasjonale studenter - og rundt 2 500 lærere og forskere. FEP ble grunnlagt i 1953 og er siden den gang en målestokk innen utdanning og forskning innen økonomi og ledelse i Portugal, og utmerker seg gjennom sin evne til å innovere og fornye studieprogrammene sine. Det viser mangfoldet og kvaliteten på programmene: FEP tilbyr to bachelorprogrammer (Economics and Management), seksten MSc-programmer innen alle relevante felt innen økonomi og ledelse - hvorav fem undervises på engelsk - og to Ph.D. programmer (Economics and Business and Management Studies) - også undervist på engelsk. FEP har et prestisjefylt fakultet som består av 168 fakultetsmedlemmer som kombinerer et høyt akademisk nivå med stor undervisningsevne. FEP har ett forskningssenter: Senter for økonomi og finans ved Universitetet i Porto (CEF.UP), vurdert og finansiert av FCT, det portugisiske nasjonale forskningsstipendbyrået. For skoleåret 2021/22 utgjør antallet gradstudenter ved FEP 3.331. Også for skoleåret 2021/22 utgjorde antall utenlandske grads- og mobilitetsstudenter 11 %. FEP-studenter benytter også muligheten til å studere i utlandet i de mer enn 100 FEP-partnerskolene spredt over 34 land, og gir dem i noen tilfeller en dobbel grad (f.eks. Master in Management og Master in Finance-studenter kan søke om å fullføre en periode med studier i utlandet og oppnå to diplomer: Master in Management-studenter ved University of São Paulo, Kedge Business School og Warszawa School of Economics, Master i finansstudenter ved Kozminski University og Praha University of Economics and Business). Videre tilhører FEP QTEM - Quantitative Techniques for Economics and Management som samler fremragende studenter fra 23 beste økonomiskoler over hele verden. FEP Alumni er plassert i topplederstillinger i de viktigste selskapene og institusjonene i Portugal og i utlandet, på tvers av alle bransjer, noe som gir studentene privilegert tilgang til et ekstremt stort og beryktet bedriftspartnernettverk.

Hvorfor studere på FEP?

 • FEP mottok AACSB internasjonal akkreditering, en av de viktigste internasjonale sertifiseringene innen forretningsutdanning. FEP er en del av den fremtredende gruppen på rundt 6% av skolene innen dette feltet som over hele verden har denne akkreditering
 • U.Porto er et verdensomspennende høyt rangert universitet
 • Topp studenter
 • Undervisningskvalitet og forskningsorientert fakultet
 • FEP tilhører QTEM Master Network som samler fremragende studenter fra 23 beste økonomiskoler over hele verden
 • Doble grader (i Bachelor in Business Administration med FEA-USP, i Master in Management med FEA-USP, Kedge Business School og Warszawa School of Economics og i Master in Finance med Kozminski University og Praha University of Economics and Business)
 • Kunnskap og faglige ferdigheter
 • Fritidsaktiviteter
 • Akademisk og profesjonell integrasjonstjenester
 • Tilgang til mange praktikplasser og rekrutteringsmuligheter
 • Det beryktede og brede alumninettverket
 • Levende studentliv ved universitetet i Porto: sport, kultur, fritid

Akkrediteringer

Steder

 • University of Porto Faculty of Economics and Management, Praça de Gomes Teixeira, 4099-002, Porto

Spørsmål