Keystone logo
University of Rochester

University of Rochester

University of Rochester

Introduksjon

Den første dekanen for medisinskolen, nobelprisvinner George Hoyt Whipple, MD, kom til Rochester i 1921 for å sette et revolusjonerende konsept i praksis. Whipple overvåket design, konstruksjon og bemanning ved School of Medicine and Dentistry and Strong Memorial Hospital i henhold til det som da var et nytt rammeverk som ble utviklet av medisinskolepioneren Abraham Flexner. Whipples visjon, bygget på filantropien til George Eastman, var en skole og et sykehus under ett tak som integrerte grunnleggende vitenskap og klinisk praksis.

I dag går det konseptet med fysisk integrering av pasientomsorg og akademikere under ett tak fortsatt sterkt. Hovedcampus ved University of Rochester Medical Center dekker over 4,4 millioner kvadratmeter plass. Strong Memorial Hospital dekker 1,6 millioner kvadratmeter, School of Medicine 2,1 millioner kvadratmeter, og School of Nursing og Eastman Dental Center ca. 100.000 kvadratmeter hver.

Like viktig er integrasjonen av pasientomsorg og akademikere kjernen i skolens filosofi og struktur. Under ledelse av Senior Vice President for Health Affairs arbeider dekanen for medisinstudiet og presidenten for sykehussystemet vårt i partnerskap hver dag med avdelingsstoler, senterdirektører, dekan for sykepleieskolen, direktøren for Eastman Dental Center, og den økonomiske og administrative ledelsen til Medical Center. Å jobbe så tett sammen er hvordan vi lykkes med å oppfylle våre sammenhengende oppdrag innen pasientomsorg, utdanning, forskning og samfunnshelse.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Rochester

    Elmwood Avenue,601, 14642, Rochester

    Spørsmål