Keystone logo
University of Winchester MSc i global helse
University of Winchester

MSc i global helse

Winchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9 250 / per year *

Fjernundervisning

* internasjonale studenter

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

 • Studer sammen med globale helseutøvere fra hele verden i dette fjernundervisningskurset
 • Få kunnskap og ferdigheter for å jobbe som en del av et tverrfaglig team innen global helse
 • Lær av et erfarent og tilgjengelig lærerteam med bred bakgrunn
 • Utmerkede nettverk og praktikere med lang erfaring fra internasjonalt arbeid
 • Gjør en forskjell i helse der menneskets behov er stort og tilgjengelige ressurser begrenset

Er du opptatt av å engasjere deg i moderne problemstillinger og globale temaer og utfordringer? Covid-19-pandemien har satt et internasjonalt søkelys på viktigheten av å løse kritiske globale helseutfordringer. Vårt dynamiske, tverrfaglige kurs trekker på en rekke akademiske studieretninger innen sosiale og kliniske vitenskaper for å forstå politikken og praksisen for global helse for å møte slike utfordringer.

Programmet gir muligheten til å utvikle ferdigheter og kunnskaper som kan overføres for søknader om karrierer som jobber med globale samfunn både nasjonalt og internasjonalt.

På dette 1-årige heltids- eller 2-års deltidskurset studerer du en rekke moduler basert på relevante teoretiske emner og praktiske erfaringer. Obligatoriske nivå 7-moduler inkluderer definerende konsepter, helsedeterminanter, prosjektplanlegging for bærekraftig global helse, forskning og evaluering innen global helse, og en avhandling.

Etter hvert som du går gjennom kurset, beveger programinnholdet seg fra de brede spørsmålene om global helse til å bli mer fokusert på et emne som du har valgt å utforske i dybden gjennom prosjektplanlegging og feltarbeid. Vurdering skjer gjennom skriftlige oppgaver om modultemaer og en avsluttende semester-/årsprosjektavhandling.

Læringen din foregår online gjennom en kombinasjon av forelesninger og seminarer, smågruppearbeid og veiledet selvstudium. Du vil ha en veileder/veileder for å støtte deg med studiene dine, og du oppfordres til å fortsette å få praktisk erfaring innen global helse enten i Storbritannia eller i utlandet.

Du vil sannsynligvis være en profesjonell utøver innen helsevesen, sosial omsorg og velvære for tiden i arbeid relatert til globalt helseprosjektarbeid eller engasjert som frivillig på dette området. Du vil bli oppfordret (selv om du ikke er pålagt) til å følge opp disse ordningene så langt som mulig under studiene.

Opptak

Læreplan

Karrieremuligheter

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Global folkehelse MSc
  • Newcastle upon Tyne, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • MSc helse og globalt miljø
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Master of Health Sciences in Health Equity and Sustainability
  • Online