Keystone logo
USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

USC Alfred E. Mann School of Pharmacy and Pharmaceutical Sciences

Introduksjon

Innovasjon: Smiing av nye grenser

Siden grunnleggelsen i 1905 har skolen drevet banebrytende initiativer innen forskning, utdanning og praksis samtidig som den har fostret nye generasjoner ledere. Vår innvirkning inkluderer banebrytende laboratoriefunn, nye regulatoriske tilnærminger, meningsfulle helsepolitiske reformer og transformerende samarbeid innen medisinbehandling og forebygging av kronisk sykdom. Læreplanmessige fremskritt inkluderer lansering av de første PharmD-, regulatoriske vitenskapelige doktorgradene og helsevesenets beslutningsanalyseprogrammer, blant mange andre.

 • 8. mest innovative universitet, siterer forskning fra skolens Papadopoulos Lab (rangert av Reuters)
 • 4 American Pharmacists Awards Pinnacle Awards (en nasjonal rekord)

Fullt spektrum

Våre programmer spenner over hele det farmasøytiske kontinuumet – fra oppdagelse og utvikling til regulering og fra oversettelse til pasientbehandling og resultater.

Alumninettverk: Livslangt, over hele verden

I det øyeblikket du blir med på skolen, blir du en del av den anerkjente trojanske familien – et stort, støttende internasjonalt nettverk. Våre alumni har lederroller i store farmasøytiske selskaper, offentlige etater, toppmedisinske sentre, NASA og Jet Propulsion Lab og mange andre dynamiske miljøer - og er dedikert til å hjelpe USC-studenter og andre kandidater. Vi gir deg en verden av muligheter.

 • 20K+ globale USC apotekalumner
 • 32 globale partnere i USC apotek
 • 8 USC internasjonale kontorer

Samfunnsengasjement: Bygge et sunnere samfunn

Gjennom helsemesser, fellesskapsklinikker-partnerskap, folkehelsekampanjer og enestående samarbeid for å håndtere kroniske sykdommer, demonstrerer skolens studenter, fakultetet og alumni et kontinuerlig engasjement for å forbedre helsen til samfunnet vi betjener. Og gjennom programmet Science, Technology and Research (STAR) hjelper vi nye generasjoner av underrepresenterte elever på videregående skoler med å satse på karrierer innen biovitenskap.

 • 50+ årlige helsemesser
 • 600+ nyutdannede av vårt STAR-program
 • 10 fotonoveller på flere språk om folkehelsespørsmål

Beliggenhet er alt: I hjertet av Los Angeles

Vår beliggenhet på et stort akademisk medisinsk sentercampus i hjertet av en pulserende by tilbyr ekstraordinære muligheter for praksisplasser, samfunnsengasjement og veiledning. Med 140 land representert og 224 språk som snakkes, er Los Angeles fylt med mangfoldig mat, kulturelle institusjoner og rekreasjonstilbud. LA er hjemsted for flere teatre, musikkarenaer og museer enn noen annen amerikansk by, og du kan stå på ski, vandre og surfe på strender og fjell i nærheten.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/19/193189_Groupphoto.jpg" data-json="{"author":"photo courtesy of

Statistikk

I mer enn 100 år har USC School of Pharmacy fungert som et fyrtårn for innovasjon og fortreffelighet innen farmasøytisk utdanning, forskning og praksis, og har lenge vært rangert av US News & World Report i topp 10 farmasiskoler over hele landet, og nr. 1 blant private skoler.

  Steder

  • Los Angeles

   University of Southern California 1985 Zonal Avenue, CA 90089-9121, Los Angeles

  Spørsmål