Keystone logo
University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

University of South Florida College of Pharmacy

Introduksjon

University of South Florida (USF) Er et stort, offentlig 4-årig universitet med bachelor-, kandidat-, spesialist- og doktorgradsnivå. USF-systemet inneholder tre, separat akkrediterte institusjoner: USF; USF St. Petersburg; Og USF Sarasota-Manatee. Ser på mer enn 49.000 studenter, har USF System et årlig budsjett på $ 1,6 milliarder og er rangert som nummer 41 i nasjonen for forskningsutgifter blant alle universiteter, offentlige eller private. USF er stolt av å være et høyt virkende globalt forskningsuniversitet dedikert til student suksess.

USF College of Pharmacy (COP) Er en av 14 høgskoler innenfor USF System. USF COP er en del av USF Health Enterprise, som er et partnerskap av USF Health, er partnerskapet ved University of South Florida Morsani College of Medicine, College of Nursing, College of Public Health, College of Pharmacy, School Av biomedisinsk vitenskap og skolen for fysioterapi og rehabiliteringsvitenskap; Og leger fra USF Health. USF Health er en integrert del av University of South Florida, et høyt virkende, globalt forskningsuniversitet dedikert til student suksess.

I tråd med oppdraget til USF COP, som har som mål å "revolusjonere helse", har USF COP grunnlagt Office of Graduate Programs (OGP). Visjonen for utdannet utdanning på COP inkluderer utvikling av banebrytende opplæring og utdanning, inkludert didaktisk (både online og ansikt til ansikt) kurs på flere områder av apotek, skape et variert læringsmiljø for studenter og fakultet, og skape avansert Læringsmuligheter ved hjelp av nye teknologier.

De strategiske målene til OGP inkluderer:

 • For å øke internasjonal og internasjonal rekruttering, innmelding og oppbevaring av studenter som reflekterer mangfold
 • Å streve for å forbedre den akademiske opplevelsen av og livskvaliteten for studenter
 • Å forfølge forskningsfinansiering og gjennomføre og publisere forskning som fører til muligheter for studentenes suksess
 • Å samarbeide med de andre USF-høgskolene og SUS-institusjonene for å utvikle kreative tiltak som fremmer oppgradering av studentforskning
 • Å tjene som leder for å fremme tverrfaglige utdannede programmer.

Utdanningsprogrammer som tilbys inkluderer uteksaminert sertifikater og en Master of Science i farmasøytisk nanoteknologi. Filosofisk doktorgrad (PhD) er underutvikling. Stolthet:

 • Dr. Shyam Mohapatra, grunnleggende dekan fra USF COPs kontor for høyere utdanningsprogrammer, er en leder av FL Inventors Hall of Fame. Han var en av seks oppfinnere innledet i den introduserende induksjonsseremonien for hans bidrag til biomedisinsk nanoteknologi. Denne induksjonen plasserer ham sammen med oppfinneren av klimaanlegg og kjøling, oppfinneren til Gatorade og Thomas Edison.
 • USF-systemet ble tildelt en rekord på 458,5 millioner dollar i kontrakter og tilskudd i regnskapsåret 2016.
 • USF-systemet rangerer nittende i nasjonen blant offentlige universiteter og 21. verden over for gitt amerikanske patenter blant alle universiteter i henhold til Intellectual Property Owners Association / NAI (2015).
 • USF Tampa ble kåret til en av de beste 100 beste verdiene i offentlige høgskoler (# 66) av Kiplinger's Personal Finance for 2016.
 • University of South Florida System er hjemsted for en studentlegeme på nesten 50 000 studenter som representerer over 130 forskjellige land.
 • US News and World Report (USNWR) rangert USF Tampa som en beste College for Veterans (2016).

Steder

 • Tampa

  12901 Bruce B. Downs Blvd. , 33612, Tampa

Spørsmål