Keystone logo
Utrecht University

Utrecht University

Utrecht University

Introduksjon

Utrecht University

Utrecht University ble grunnlagt i 1636 og er et anerkjent internasjonalt forskningsuniversitet, konsekvent plassert som nummer én i Nederland, 14. på kontinentaleuropa og verdens 100 beste internasjonale rangeringer, og medlem av den anerkjente European League of Research Universities.

Innovativt og internasjonalt orientert fagmiljø

Å bli med Utrecht University som student vil gjøre deg til en del av et innovativt og internasjonalt orientert fagmiljø-som brakte frem ikke mindre enn 12 nobelprisvinnere-engasjert i banebrytende og tverrfaglig undervisning og forskning. Utrecht -forskere som har gjort et fremragende bidrag til samfunnet inkluderer nobelprisvinner Christiaan Eijkman, en av oppdagerne av vitamin; nevrofarmakolog David de Wied, som vant nasjonal og internasjonal anerkjennelse for sin oppdagelse at nevropeptider (små proteiner) styrer hjernens aktivitet og oppførsel; og den siste nobelprisvinneren Gerard 't Hooft, en fremtredende forsker innen teoretisk fysikk. De inkluderer også Johanna Westerdijk, den første kvinnelige professoren i Nederland.

Personlig og interaktiv undervisning

På Utrecht University vil du oppleve en modell for kvalitetsopplæring som står for personlig og interaktiv undervisning basert på kritisk refleksjon og debatt, fleksibilitet og valgnivå for studenter, samt permanent faglig utvikling for forelesere.

Studenter og programmer

Utrecht University teller over 30 000 studenter fra 118 land. Du kan velge mellom 10 engelsklærte bachelorprogrammer og nesten 100 engelsklærte masterprogrammer-det bredeste utvalget av engelsklærte kandidatprogrammer i Nederland. Bachelorprogrammer er 3-årige programmer som fører til en Bachelor of Arts grad (BA) eller Bachelor of Science grad (BSc). Masterprogrammet på Utrecht University er et 1- eller 2-årig program som fører til en naturfag (MSc), Arts degree (MA) eller Laws degree (LLM). På toppen av et masterprogram kan du delta i Young Innovators Program: et selektivt 15 studiepoeng utmerkelse på høyere nivå.

Profesjonelt felt

Forbindelsen med det faglige feltet er konsekvent innebygd i læreplanene for UU masterprogrammer. Et Career Services -senter vil støtte overgangen din til det nederlandske eller internasjonale arbeidsmarkedet.

Campus funksjoner

Topp 5 lykkeligste steder å bo

Engelsk snakkes mye i Nederland. Utrecht er en vakker middelalderby, sentralt plassert i Nederland. Amsterdam og Schiphol lufthavn er mindre enn en halvtime unna, og det er enkle togforbindelser over hele Europa. Det er med god grunn at BBC Travel plasserte Utrecht blant de "topp 5 lykkeligste stedene å leve".

  Opptak

  Hvordan søke?

  Søknadsprosessen vår gjøres online. Vennligst besøk vår hjemmeside for mer informasjon om søknadsprosessen.

  Steder

  • Utrecht

   Domplein,29, 3512 JE, Utrecht

   Spørsmål