Keystone logo
University of Wisconsin-Madison BS i farmakologi og toksikologi
University of Wisconsin-Madison

BS i farmakologi og toksikologi

Madison, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Farmakologi og toksikologi er biomedisinsk vitenskap ofte referert til som søsterfag. Farmakologi er studiet av stedene, egenskapene, effektene og mekanismene for legemiddelvirkning - samspillet mellom kjemikalier og biologiske systemer. Toksikologi adresserer skadelige effekter av kjemikalier på mennesker og dyr og inkluderer eksponeringsvurdering, fareidentifikasjon, doseresponsvurdering og risikokarakterisering.

Begge fagene integrerer flere vitenskapelige disipliner. Begge felt er avhengige av banebrytende bioteknologiske tilnærminger for å få innsikt i legemiddel- og toksisjonsvirkning på molekylært nivå. Selv om graden heter "Farmakologi og toksikologi", er studieplanen tverrfaglig på tvers av ulike biomedisinske vitenskaper.

Studenter som fullfører programmet vil være godt kvalifisert til å forfølge vitenskapelig karrierejobb i industrien (f.eks. Biomedisinsk; bioteknologi; forbrukerprodukter; kontraktsforskningsorganisasjoner; reguleringsanliggender; farmasøytiske), i laboratorier for grunnleggende vitenskap og klinisk forskning, eller i forskjellige byråer myndighetene med fokus på vitenskap, helse eller miljø.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Online sertifikat i kliniske studier: medisinsk utstyr og legemiddelutvikling
    • USA Online, USA
  • PhD i immunfarmakoterapi
    • Olomouc, Tsjekkia
  • MSc (Veterinary Industrial Pharmacology) (Coursework)
    • Pretoria, Sør-Afrika