Keystone logo
Vet Tech Institute

Vet Tech Institute

Vet Tech Institute

Introduksjon

Vet Tech Institute tilbyr et 18-måneders program for studenter som søker kjerneferdighetene for å forberede seg på å komme inn på veterinærområdet. Læreplanen, fasilitetene, kennelen på stedet, kohortinstruksjonen og det erfarne fakultetet er designet for studenters suksess.

Læreplandesignet bygger kunnskap og ferdigheter for å starte en veterinærteknikerkarriere gjennom spesifikk instruksjon og ferdighetspraksis. Kursets innhold dekker et bredt spekter av emner og samsvarer med AVMAs standard for komité for veterinærteknikerutdanning og aktiviteter (CVTEA).

Å jobbe praktisk med dyr på stedet gjennom hele programmet er viktig for læreplanen. Læringsfasilitetene inkluderer velutstyrte laboratorier, kirurgiske suiter, dyrevennlige klasserom, radiografisuiter og kenneler på stedet.

Fakultetet vårt deler en lidenskap for dyr og undervisning, og de bringer erfaring fra bransjen til klasserommet. Programspesifikt fakultet og en gruppe kolleger som er fokusert på det samme målet, gir et fokusert miljø for treningen din.

Veterinærteknikere, eller veterinærteknikere, er en viktig del av dyrehelseteamet. De kan støtte en veterinær på samme måte som hele det medisinske teamet støtter en menneskelig lege. Dermed kan en veterinærteknologi være på forskjellige tidspunkter som en sykepleier, laboratorietekniker, kirurgisk assistent, radiologitekniker, tannhygieniker, apotekstekniker, pasientopplærer og til og med ernæringsfysiolog!

Læreplanen fokuserer på veterinærpleie for katter og hunder, men den dekker også eksotiske stoffer, laboratoriedyr og husdyr. Klassene gir rikelig med praktisk instruksjon. Du vil tilbringe 8 uker på et eksternt sted for å øve på det du har lært og fått bransjekontakter!

De fleste kurs i 18-månedersprogrammet forbereder deg direkte med verktøyene for en vellykket veterinærteknikerkarriere.

Steder

 • Houston

  Southwest Freeway,4669, 77027, Houston

  • Pittsburgh

   7th Street,125, 15222, Pittsburgh

   • Indianapolis

    Shadeland Station,7205, 46256, Indianapolis

    Spørsmål