Keystone logo
VIU - Universidad Internacional de Valencia Offisiell mastergrad i psykologisk terapi i barndom og ungdom
VIU - Universidad Internacional de Valencia

Offisiell mastergrad i psykologisk terapi i barndom og ungdom

Valencia, Spania

1 Years

Spansk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduksjon

Økningen i utbredelse og alvorlighetsgrad av psykiske lidelser og problemer hos barn og unge de siste årene viser behovet og haster med spesialisert terapeutisk hjelp. Denne graden oppstår med den hensikt å svare på dette behovet, og gir psykologi og psykiatri fagfolk de ressursene og strategiene som er nødvendige for profesjonell spesialisering innen barne-ungdomsfeltet, med spesielt fokus på de vanligste lidelsene i denne gruppen.

 • Spansk
 • Modalitet: Online
 • Studiepoeng: 60 studiepoeng
 • Startdato: Oktober 2021

Definisjon av programmet

Den offisielle mastergraden i psykologisk terapi i barndommen og ungdommen ved det internasjonale universitetet i Valencia gir deg avansert praktisk opplæring og dyktighet i evaluering og intervensjon , og gir deg ferdighetene til å svare på de psykologiske behovene til barn og unge og deres familier. Denne offisielle nettbaserte mesteren vil forberede deg på å takle den psykologiske intervensjonen av de viktigste barn-ungdomsforstyrrelsene : nevroutvikling, internalisering, vaner og dårlig praksis, atferd og ulydighet, og relasjons- og selvtillitsproblemer.

Hva gjør denne mesteren unik?

 • Du vil lære intervensjonsstrategier og terapeutiske ferdigheter for å imøtekomme behovene til barn og unge fra perinatal periode til ungdomsårene.
 • Offisiell online mastergrad som forbereder deg på intervensjonen av de viktigste barn- og ungdomsforstyrrelsene.
 • Du vil utvikle en komplett intervensjonsplan som tar hensyn til egenskapene til den mindreårige, foreldrene og deres omgivelser.
 • Du vil designe teknikker for opplæring og forbedring av foreldrenes, foresattes og familiemedlemmers rolle tilpasset behovene i hvert tilfelle.
 • Du vil tilegne deg kunnskap om etiske, deontologiske og juridiske prinsipper for å integrere dem i din yrkesutøvelse av barne- og ungdomspsykologi.
 • Du vil få eksklusiv tilleggsopplæring takket være masterklassen av eksperttalere med anerkjent nasjonal og internasjonal prestisje, som vil ta for seg kliniske tilfeller, ressurser og strategier for evaluering og intervensjon i barn-ungdomspopulasjonen.
 • Du vil ha et personale som er spesialisert innen barn og ungdom, bestående av leger og praktiserende fagpersoner.
 • Du vil ha muligheten til å gjennomføre eksterne praksisplasser og analysere kliniske tilfeller under veiledning av en psykolog spesialisert i barne-ungdomsfeltet.
 • Du kan utvide ferdighetene dine i det området som interesserer deg mest, å kunne velge en praktisk og anvendt eller forskningsorientering .

Ekspert erfaring for fremgangen din

Gradene ved det internasjonale universitetet i Valencia er preget av å være i tråd med arbeidslivets virkelighet i sektoren og innlemme hovedlinjene for forskning og innovasjon av dette. For å oppnå dette målet deltar en ekspertkomité bestående av ledende fagpersoner i feltet i designprosessen, som takket være deres omfattende erfaring gir erfaring og en unik spesialisert visjon som gjør det mulig å lage differensielle studieplaner. Eksperter som fru Helena Alvarado, terapeut og spesialist i diagnose ved Balearic Institute of Pediatrics, eller Dr. Ana Isabel Brito, lærer og forsker ved det autonome universitetet i Baja California, har deltatt i etableringen av denne mesteren.

* Program i verifiseringsprosessen til Official Master.

Læreplan

Stipend og finansiering

Ideelle studenter

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål