Keystone logo
Vrije Universiteit Amsterdam M.Sc. i global helse (forskning)
Vrije Universiteit Amsterdam

M.Sc. i global helse (forskning)

Amsterdam, Nederland

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline *

Sep 2024

EUR 2 314 / per year **

Blandet, På universitetsområdet

* ikke-EU/EØS-studenter: 1. april | EU/EAA-studenter: 1. juni

** for EØS -studenter; € 14 236 for studenter utenfor EU/ikke-EØS for 2021-2022

Introduksjon

Forbedre helse og oppnå likhet i helsevesenet

Studien, forskningen og praksisen med global helse er rettet mot å forbedre helse og oppnå likhet i helsevesenet. Hvis du er ivrig etter å se utover nasjonale grenser og disiplinære distinksjoner når det gjelder helse og helsetjenester, kan vårt masterstudium i global helse passe godt for deg.

Forskningsmaster i global helse er et program i liten skala med en "hands-on" tilnærming. Det samler studenter og ansatte fra hele verden med et bredt spekter av faglig bakgrunn. Dette mangfoldet av perspektiver beriker diskusjonene i kursene dine og teamprosjektene dine. Gjennom intensive individuelle og gruppeforskningsoppgaver og de to praksisplassene får du god mulighet til å oppdage hvor lidenskapene dine ligger innenfor global helse.

Covid-19-pandemi

Med den nåværende COVID-19-pandemien står vi overfor en av vår tids største globale helseutfordringer. Dette har skapt en "all hands on deck" -situasjon med våre forskere og studenter for å forstå denne enormt komplekse utfordringen og for å utvikle innovative løsninger. Innen Athena Institute jobber vi for tiden med et annet forskningsprosjekt om COVID 19.

Stor, bærekraftig innvirkning

Å analysere helseproblemer lokalt fører vanligvis til småskala endringer som ikke er særlig bærekraftige. I dette programmet jobber du for å oppnå en større og bærekraftig innvirkning ved å ta en systemtilnærming, ved å se utover det lokale nivået til de forskjellige måtene å institusjonalisere og påvirke politikk. Å forstå problemer og utvikle løsninger på dette nivået krever samhandling med mange aktører under din forskning, inkludert helsepersonell, pasienter, beslutningstakere og andre interessenter fra offentlig og privat sektor. I dette programmet lærer du hvordan du identifiserer de relevante interessentene, hvordan du samhandler med dem, og hvordan du kan skape løsninger. Global helseforskning er langt fra å sitte bak et skrivebord og knase tall; det handler om å jobbe med en rekke andre for å løse helseproblemer som påvirker livet til mange mennesker rundt om i verden.

Startdatoen for dette programmet er 1. september.

Opptak

Læreplan

Karrieremuligheter

Velkommen til <span translate="no">Vrije Universiteit Amsterdam</span>

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål