Keystone logo

Warsaw Film School

A logo

Introduksjon

Warsaw Film School - 15 år innen film og innovasjon

Warsaw Film School ble grunnlagt i 2004 av den polske filmregissøren, produsenten og manusforfatteren Maciej Slesicki og en av landets mest populære skuespillere, Boguslaw Linda - den spanske hovedpersonen i Andrzej Wajdas siste film "Afterimage".

Akademiet er en unik filminstitusjon, en av tre i landet som tildeler BA -vitnemål og den eneste kunstskolen under beskyttelse av Kulturdepartementet som har BA internasjonale studier i engelsk.

Med base i hovedstaden i Polen, er Warsaw Film School sentrum av et filmutdanningsnav, som også inkluderer en filmprofilert videregående skole, ungdomsskole, yrkesskole, arthouse cinema Kino Elektronik og et produksjonsselskap.

Forelesere for Warsaw Film School som helmer Krzysztof Zanussi og Oscar-nominerte Bartosz Konopka er blant de mest anerkjente polske og internasjonale filmskaperne, spesialister innen film og nye medier. I 2010 Warsaw Film School til et helt nytt campus, med en kapasitet på 2600 kvadratmeter, med plass til film- og fotograferinger, mørke rom, etterproduksjonsanlegg og et avansert lydstudio.

Vår kandidat Dorota Kobiela ble nominert til The Oscar 2018 for “Loving Vincent”. Dette var den andre Oscar -nominasjonen våre studenter på skolen kan være stolte av. Den første ble gitt i 2015 til Tomasz Śliwiński for sitt dokumentariske korte emne "Our Curse".

Warsaw Film School er i hjertet av Polen, et land som produserer rundt 60 spillefilmer per år og er involvert i 20 til 30 internasjonale samproduksjonsprosjekter per år. Vi er basert midt i et dynamisk utviklende audiovisuelt marked, med sterk filmtradisjon og oppriktig tilknytning til film som en måte for personlig og politisk uttrykk.

Warsaw Film School arrangerer en rekke pedagogiske, kunstneriske og profesjonelle arrangementer, inkludert Script Fiesta - Europas eneste fullt åpne festival dedikert til kunsten å skrive for skjermen. Hvert år samles hundrevis av fagfolk for en uke med mesterklasser, workshops, pitching-økter og sosiale arrangementer. Listen over spesielle gjester inkluderer Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion og Sundance 2016 -vinneren fra Israel - Elite Zexer.

Steder

  • Warsaw Film School 7 gen. Zajączka st., 01-518, Warsaw

Spørsmål