Keystone logo
West Georgia Technical College

West Georgia Technical College

West Georgia Technical College

Introduksjon

West Georgia Technical College betjener de økende behovene til Carroll, Coweta, Douglas, Haralson, Heard, Meriwether og Troup Counties. Høgskolen søker å tilby utmerkede utdanningsmuligheter i tjenestesamfunnene og å bli ledende i utviklingen av partnerskap mellom disse utdanningsressursene og næringslivet.

Som medlem av Technical College System of Georgia, er West Georgia Technical College forpliktet til å tilby fortreffelighet i både fysiske fasiliteter designet for eleven og kvalifisert fakultet forberedt på å jobbe med studenter. Vi tror på partnerskapet mellom lærere og studenter som deler ansvaret for læring.

West Georgia Technical College fortsetter også å ha en direkte effekt på den økonomiske utviklingen i området ved å tilby en dyktig arbeidsstyrke for nye og eksisterende arbeidsgivere. Utvidet fra et bredt spekter av sertifikat-, diplom- og gradstilbud, søker West Georgia Technical College å gi opplæring og omskolering av personer, overføring av ny teknologi til bedrifter og bransjer, og fellestjenester.

Steder

  • Carrollton

    Newnan Road,997, 30116, Carrollton

    Spørsmål