Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Western University Faculty of Health Sciences

Introduksjon

Fakultet for helsevitenskap ved Western University tilbyr en rekke undergraduate, graduate, professional og online-programmer designet for å hjelpe studentene med å nå sine akademiske mål. Western University er rangert blant de øverste 1% av høyere utdanningsinstitusjoner over hele verden, lokalisert i London, Ontario, Canada, og er et av de mest utmerkede forskningsuniversitetene i Canada.

Institusjonen vår er rangert som #114 (QS) i verden i 2024 totalt sett, et topp 50 universitet i verden for graduate sysselsettingsgrad, et U15-medlem University for Canada, og rangert som #8 i verden for bærekraft. Med vår forpliktelse til å skape et rettferdig, mangfoldig og inkluderende læringsmiljø på fakultetet vårt, ønsker Western Health Sciences studenter fra hele verden velkommen til London/Ontario. Western Health Sciences 'mest populære masterprogrammer; Fysioterapi, ergoterapi og avansert helsetjenester ønsker nå flere internasjonale studenter velkommen.

Fysioterapi og ergoterapi er to av de mest populære programmene i Canada kombinert med våre nye og unike nettbaserte masterprogrammer ved Advanced Health Care Practice, og gir studenter som ønsker å trives i helsevesenet et stort utvalg av graduate-studiealternativer å velge mellom. Søk i dag til Western Health Sciences graduate-programmer Fakultet for helsevitenskap ved Western University tilbyr en rekke undergraduate-, graduate-, professional- og online-programmer designet for å hjelpe studentene med å nå sine akademiske mål. Western University er rangert blant de øverste 1% av høyere utdanningsinstitusjoner over hele verden, lokalisert i London, Ontario, Canada, og er et av de mest utmerkede forskningsuniversitetene i Canada.

Institusjonen vår er rangert som #114 (QS) i verden i 2024 totalt sett, et topp 50 universitet i verden for graduate sysselsettingsgrad, et U15-medlem University for Canada, og rangert som #8 i verden for bærekraft. Med vår forpliktelse til å skape et rettferdig, mangfoldig og inkluderende læringsmiljø på fakultetet vårt, ønsker Western Health Sciences studenter fra hele verden velkommen til London/Ontario. Western Health Sciences 'mest populære masterprogrammer; Fysioterapi, ergoterapi og avansert helsetjenester ønsker nå flere internasjonale studenter velkommen.

Fysioterapi og ergoterapi er to av de mest populære programmene i Canada kombinert med våre nye og unike nettbaserte masterprogrammer ved Advanced Health Care Practice, og gir studenter som ønsker å trives i helsevesenet et stort utvalg av graduate-studiealternativer å velge mellom. Søk i dag til Western Health Sciences graduate-programmer enten for å bli fysioterapeut eller ergoterapeut eller oppgradere med våre unike online masterprogrammer som helsepersonell.

Misjon og visjon

Vår visjon

Å være verdensledende innen forskning og utdanning innen helse.

Vårt oppdrag

Gjennom transformativ forskning og utdanning vil vi slippe løs innovative ideer og muligheter som gjør det mulig å leve i helse gjennom hele livet.

Campus funksjoner

Campussikkerhet

Sikkerheten til ansatte, fakultet og studenter er av største betydning for Western. Enten det er Special Constable Service, Fire Safety, Student Emergency Response Team eller Western Foot Patrol, har Western tjenester ment å bidra til å holde campus et trygt sted å lære, jobbe og leke.

Klubber og foreninger

Western har et bredt utvalg av klubber og foreninger å tilhøre. Enten du ønsker å bli med over 9500 andre studenter i en av 180 forskjellige klubber på campus, eller om du er ansatte eller fakultet ved Western, er det en måte for alle å føle seg tilkoblet.

Mangfold

Mangfold er en av nøklene til Westerns suksess. Gjennom årene har campussamfunnet opprettet over 60 klubber og studentgrupper og initiert sysselsettingspolitikk og tjenester som er utformet for å bidra til å oppmuntre og støtte Westerns rike og inkluderende miljø. Universitetet er forpliktet til å tilby kultursensitive og inkluderende tjenester til alle studenter, fakulteter og ansatte mens de omfavner multikulturalismen som definerer campuskroppen vår.

Familiestøtte

Western er stolt av å støtte våre campussamfunnsmedlemmer som har familier. Vi er forpliktet til å tilby innkvartering som du finner i Ontario Human Rights Code. Denne siden skisserer flere familiespesifikke ressurser tilgjengelig på tvers av campus for enkeltpersoner som trenger å ivareta familiens behov.

Mat og servering

Western har mange steder å slappe av og spise på campus. Det er 28 Campus Eateries i 12 forskjellige bygninger, inkludert 22 kaffebarer med populære nasjonale java-merker. Enten du leter etter noe raskt på vei til timen eller en formell atmosfære for å ta med en kollega til en forretningslunsj, finner du kvalitetsmattjenester på Western.

Transport og parkering

Det er enkelt å komme seg rundt på campus, men ansatte, studenter, fakultetet og besøkende leter alltid etter mer informasjon om denne viktige tjenesten. Fra denne siden kan du få tilgang til campusparkering, informasjon om parkeringstillatelser – og til og med finne ut hvordan du betaler parkeringsbøter dersom behovet skulle oppstå.

  Opptak

  Generelt er dette informasjonen vi bruker for å vurdere søknaden din:

  • Din generelle ytelse i den nyeste læreplanen din
  • Hvordan du gjør i kurs som kreves for programmet ditt
  • Eventuelle valgfrie eller nødvendige tilleggsskjemaer
  • Ditt nivå av engelskkunnskaper

  Hvordan prosessen fungerer

  Generelt er dette trinnene du tar for å søke på Western:

  • Begrens programvalgene dine
  • Send inn søknaden din på OUAC
  • Opprett Studentsenter-kontoen din
  • Merk av alle frister i kalenderen din
  • Send inn karakterer
  • Send inn tilleggsskjemaer
  • Vent på å motta opptaksbeslutningen din

  Krav til internasjonale Baccalaureate

  Du vil trenge:

  • Et komplett IB-diplom, inkludert:
   • Kunnskapsteori og utvidet essay
   • Bestått i minst seks fag (tre på høyere nivå)
   • En minimum totalkarakter på 27 (inkludert det utvidede essayet og TOK)
   • Ingen karakter mindre enn 4 på noen kurs
   • Nødvendige kurs for programmet ditt

  Hvordan søke

  Applikasjonstilgang

  Tilgang til Western University Graduate Application krever ett av to sett med legitimasjon:

  Alternativ 1: Aldri brukt på Western før?

  Hvis du aldri har søkt på Western University før, vil du kreve en midlertidig Western Applicant Account. Den midlertidige Western Applicant Account (pålogging, passord) kan opprettes på startsiden av søknaden. Klikk på knappen Opprett konto og fyll inn nødvendig informasjon.

  Alternativ 2: Brukt på Western tidligere?

  Hvis du har søkt på Western tidligere, fikk du en Western Student Identity (pålogging, passord). Du kan bruke en aktiv Western Student Identity til å logge på Studentsenteret og opprette en ny Western University Graduate Application. Hvis du trenger å reaktivere din Western Student Identity, følg trinnene som er skissert på Studentsenterets hjemmeside.

  Opptakskrav

  Nedenfor er de minste opptakskravene fastsatt av School of Graduate and Postdoctoral Studies. Vennligst se gjennom denne informasjonen for å sikre at du er forberedt med kunnskapen som er nødvendig for å lykkes i dine pedagogiske sysler.

  Sørg for å besøke programspesifikke nettsteder du er interessert i å søke på, da hvert graduate program kan ha spesifikke opptakskrav, inkludert høyere gjennomsnitt enn minimum.

  Masterprogrammer

  Søkere må ha en fireårig grad fra et akkreditert universitet. School of Graduate and Postdoctoral Studies krever minst 70% gjennomsnitt på tvers av kurs tatt i de to siste heltidsårene av lavere grad. Tilsvarende kvalifikasjoner kan vurderes basert på standardene til faget eller yrket.

  Doktorgradsprogrammer

  Søkere må ha en mastergrad eller tilsvarende fra et universitet, høyskole eller institutt, og gi bevis på forskningspotensial. School of Graduate and Postdoctoral Studies krever minst 70 % gjennomsnitt i mastergraden, som bestemt av School of Graduate and Postdoctoral Studies.

  Engelsk språkferdighet

  Søkere hvis førstespråk ikke er engelsk, må fremlegge bevis på deres ferdigheter i bruken av det engelske språket ved en tilfredsstillende* prestasjon innen de siste to årene i ett av følgende:

  • Testen av engelsk som fremmedspråk (TOEFL). Minste akseptable poengsum er 86, uten individuell poengsum under 20 for den internettbaserte versjonen, eller 550 for papir- og blyantversjonen, selv om noen programmer krever en høyere minimumspoeng. [Westerns TOEFL ID er 0984].
  • International English Language Testing Service (IELTS). Minste akseptable poengsum er 6,5 av 9. IELTS tilbys i seks testsentre i USA og tre i Canada.
  • Duolingo engelsktest. Søkere må oppnå minimum poengsum på 115.
  • The Canadian Academic English Language Assessment (CAEL Assessment). Minste akseptable poengsum er 60. CAEL-vurderingen tilbys i flere land over hele verden, så vel som Canada.
  • Western English Language Centre. Kravet er vellykket gjennomføring av Høy-avansert nivå.
  • Fanshawe College sitt ESL-program. Kravet er eksamen fra nivå 10, engelsk for akademiske formål, med minimum 80% i alle komponenter.

  Programmer ved Western kan kreve en høyere minimumsscore enn de som er oppført ovenfor eller godtar kanskje ikke alle de ovennevnte testene eller språkprogrammene for opptak; vennligst kontakt graduate-programmet direkte for informasjon.

  Studenter som er pålagt å presentere bevis på ferdigheter i engelsk må gjøre sine egne ordninger for å skrive TOEFL, IELTS eller CAEL og for å få de offisielle resultatene sendt direkte til School of Graduate and Postdoctoral Studies av testbyrået. De nyutdannede fra Fanshawe Colleges ESL-program må gi offisielt bevis på eksamen.

  Stipend og finansiering

  Statens lån og tilskudd

  lån

  Et lån er økonomisk støtte du betaler tilbake i avdrag etter studiene. Sjekk ut disse lånene hvis du er:

  • Bor i Ontario
  • Fra en annen provins i Canada
  • Studerer deltid
  • Skal på utveksling
  • Har behov for ekstra støtte på grunn av funksjonshemming, barnepass eller lav familieinntekt

  Ontario Learn and Stay Grant

  Du trenger ikke betale tilbake et tilskudd, så lenge du oppfyller vilkårene. Ontario Learn and Stay Grant gir midler til sykepleierstudenter ved Western hvis de forplikter seg til å jobbe i London-regionen i en viss periode etter endt utdanning. Tilskuddet vil dekke undervisning, lærebøker og andre utdanningskostnader.

  Stipend er priser for akademiske eller andre prestasjoner. For eksempel:

  • Westerns opptaksstipendprogram – basert på gjennomsnittet på videregående. Du blir automatisk vurdert for dette.
   • Westerns opptaksstipend for svarte og urfolksstudenter - basert på gjennomsnittet på videregående skole. Du blir automatisk vurdert, men først må du identifisere deg som svart eller urbefolkning.
   • Nasjonalt stipendprogram – for allsidig fortreffelighet. Motta opptil $72 000!
   • Fem $50 000 James Jenkins Presidents inngangsstipend for svarte studenter.
   • Ett Neen Hodgins nasjonalt inngangsstipend på $80 000 for kunst- og humaniorastudenter.
   • Schulich lederstipend - opptil $100 000 for å studere fagene vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk (STEM).
   • Fakultet for kunst og humaniora Inngangsstipend - automatisk stipend på $2,000 eller $2,500, avhengig av opptaksgjennomsnittet ditt.

  Stipend og arbeidsstudier

  Stipender og arbeidsstudieprogrammer supplerer finansiering for studenter i økonomisk nød.

  Stipend: økonomisk støtte du ikke betaler tilbake, akkurat som et stipend. Bortsett fra at stipendene er helt basert på økonomisk behov. Du søker på dem.

  Arbeidsstudie: ikke din gjennomsnittlige deltidsjobb. Dette er spesifikke deltidsjobber på campus som tilbyr fleksibilitet rundt studiene dine.

  Studentopptaksstipend utenfor provinsen

  Hvis du kommer til Western fra en annen provins, kan du få $3000 for å finansiere studiene dine. Hvis du er fra Québec, kan du få minimum $4000. Søknad om opptaksstipend.

  Rangeringer

  • Western rangerer 114 av nesten 1500 universiteter over hele verden, basert på 2024 QS World University Rankings
  • Western på topp 10 av 1705 universiteter i globale bærekraftsrangeringer
  • Western anerkjent som et av verdens 20 beste universiteter i nye globale bærekraftsrangeringer
  • Western serverer bærekraft i boligen
  • Western rykker opp i QS World University Rankings

  Steder

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 3K7, London

  • London

   Richmond Street, 1151, N6A 5B9, London

  Spørsmål