Keystone logo
Western University Faculty of Health Sciences Master i fysioterapi (MPT)
Western University Faculty of Health Sciences

Master i fysioterapi (MPT)

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Apr 2024

CAD 35 973 *

På universitetsområdet

* internasjonal | for kanadisk statsborger eller fast bosatt: $11 294

Introduksjon

Master of Physical Therapy (MPT) er dedikert til å bli internasjonalt anerkjent for dyktighet, lederskap og innovasjon innen fysioterapiutdanning, praksis og forskning gjennom dedikerte kliniske, akademiske, forskning og profesjonelle partnerskap. Programmet forbereder studentene til å søke lisens for å praktisere fysioterapi i Canada og i verden (vennligst sjekk lisenskravene for ditt respekterte land) i et bredt spekter av praksisinnstillinger. Master of Physical Therapy Degree tildeles ved vellykket gjennomføring av en toårig læreplan som inkluderer 60 uker med akademisk læring og 30 uker med klinisk eksperimentell læring.

Akkreditering Status

Master of Physical Therapy-programmet ved Western University har fullført akkrediteringsgjennomgangsprosessen administrert av Physiotherapy Education Accreditation Canada (PEAC). PEAC er et inkorporert organ under Canadas lov om ikke-for-profit-selskaper og fungerer som akkrediteringsbyrået for fysioterapiutdanningsprogrammer i Canada. Statusen Accreditation, Fully Compliant ble gitt til programmet for perioden som slutter 15. februar 2029. En beskrivelse av Accreditation, Fully Compliant følger:

Akkreditering: Fullstendig kompatibel

  • Et program er i samsvar med 100 % av akkrediteringskriteriene innenfor akkrediteringsstandardene.
  • Det er ingen kriterier for manglende overholdelse.
  • Det kan identifiseres bekymringer som programmet må forbedre og rapportere tilbake om i fremdriftsrapporter.
  • Hvis det ikke gjøres fremgang, kan programmets akkrediteringsstatus endres til delvis kompatibel eller prøvetid når som helst i den seksårige akkrediteringssyklusen.

Opptak

Søknader åpner til 4. mars

Læreplan

Programresultat

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål