Keystone logo

7 MA Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi Klinisk psykologi 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Helsefag
  • Mental helse
  • Psykologi
Studieretninger
  • Helsefag (7)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MA Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi Klinisk psykologi

En MA, eller Masters of Arts grad er utformet for å gi studentene en dyp forståelse av et bestemt felt. Vanligvis krever mellom ett og tre år å fullføre, kan en MA bli tilbudt i en av hundrevis av forskjellige felt.

Hva er en MA i klinisk psykologi? Studiet innebærer bruk av psykologiske prinsipper for å behandle en rekke psykiske lidelser og forbedre livskvaliteten for pasientene. Denne grenen av helsevesenet kan innebære psykologisk vurdering, psykoterapi, psykologisk behandling, forskning, rådgivning og veiledning. Studentene skal lære om et bredt spekter av mulige utfordringer til mental trivsel og lære å bestemme den beste behandling for dem.

Det finnes en rekke fordeler tilgjengelig for de som fullfører man en klinisk psykologi masterprogram.Først og fremst vil elevene kunne lære mer om hvordan du kan gi hjelp til de psykiske plager, som er både en levetid ferdighet og en viktig forutsetning for mange yrker. I tillegg studenter ofte finner de kan forbedre sine egne problemløsende evner og få en viktig fordel i arbeidsmarkedet.

Kostnaden for å tjene en av disse grader kan være svært forskjellig på tvers av institusjoner. Studenter bør ta kontakt med skolen for sine valg for å lære mer om skolepenger, avgifter og annen finansiell informasjon før de bestemmer seg for å melde deg på.

Mange yrker kan gjennomføres med en mastergrad i klinisk psykologi. Nyutdannede kan bli psykologer eller psykiatere, behandle pasienter og bidrar til å forbedre sin livskvalitet; de kan jobbe på sykehus eller private klinikker. De som har denne graden kan også bli rådgivere eller sosialarbeidere, samt forskere som ønsker å lære mer om feltet.

Hvis du ønsker å tjene en MA i klinisk psykologi, start her. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.