Keystone logo

23 MA Programmer i Psykologi 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Helsefag
 • Mental helse
 • Psykologi
Studieretninger
 • Helsefag (23)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  MA Programmer i Psykologi

  Enten å følge videreføring av en bachelorgrad eller etter å ha jobbet i sitt valgte felt i flere år, velger mange studenter å tjene en Master of Arts-grad. Disse gradene fokuserer på en eksakt spesialisering, og de fleste tar opptil tre år til slutt.

  Hva er en MA i psykologi? Mens de arbeider for denne type Master of Arts, kan elevene lære å gjenkjenne og forstå menneskets adferdsmessige og naturlige egenskaper. De fleste programmene kombinerer klasserommet med laboratoriearbeid og praktik. Noen av klassene elevene kan ta kan inkludere atferdspsykologi, kognitive problemer innen psykologi og forskningsmetoder.

  En av de viktigste fordelene med å tjene en MA i psykologi er at kandidater kan gjøre forbindelser i psykologi-feltet, noe som kan hjelpe dem med å sikre en karriere etter eksamen. Nyutdannede kan også være i stand til å forbedre deres kommunikasjons- og forskningsmessige ferdigheter, noe som kan hjelpe dem med å utmerke seg når de finner en jobb i sitt felt.

  Ingen to studenter betaler samme beløp for å tjene en MA i psykologi. Dette skyldes at kostnadene varierer avhengig av om programmet er personlig eller online, hvor lang tid programmet tar for å fullføre, og hva skolen deltok i kostnader for hver kreditt som er tatt.

  Det er mange muligheter for de som har en Master of Arts-grad i psykologi. For eksempel kan nyutdannede være i stand til å jobbe som adferdsrådgiver, psykiatrisk tekniker, gruppehjemskoordinator, helseprojektleder eller rehabiliteringsspesialist. Noen andre stillinger tilgjengelig for de med denne graden kan omfatte familie rådgivere, barnevern arbeidstakere og barnevern veiledere. Noen nyutdannede bruker også sin Master of Arts som grunnlag for å forfølge doktorgrad.

  Programmer i psykologi er tilgjengelig for studenter over hele verden i tradisjonelle in-person-formater og online. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.