Finn din mastergrad i helsevesenet

Hva du skal studere
Hvor du skal studere

Studiesteder

Vi har mer enn tusen universiteter fra hele verden i databasen vår.

Populære mastergrader i helsefag

Master i helsegrader er rettet mot studenter som ønsker å fremme sin karriere innen helsevesenet, det være seg på sykehus, klinikker, ideelle organisasjoner eller andre helseorganisasjoner.

Gjennom fordypning i en bestemt helserelatert disiplin forbereder Master i helseprogrammer også studentene på en forskerkarriere, enten i industrien eller på universitetsnivå. Det er vanlig at praktisk erfaring i helseinstitusjon eller laboratorium er obligatorisk for masterstudier i helsevesen. Studieprogrammene administreres i formater på heltid, deltid, online eller fjernundervisning.

Master i helseprogrammer tilbyr en rekke spesialiseringer, for eksempel medisin, ernæring, helseledelse, psykiatri, sykepleie, veterinærmedisin eller fysioterapi. Andre populære spesialiseringer inkluderer biomedisinsk ingeniørfag, medisinske laboratoriestudier, radiologi og alternativ medisin.

Variasjonen av masterprogram i helse kan være overveldende – men ikke la det stoppe deg! For å finne studieprogrammet som passer best for dine behov, start med å ta en titt på listen over noen av de mest populære masterprogrammene i helse som tilbys av ledende universiteter rundt om i verden.

Topp masterhelseprogrammer

Master i helsestudier kan deles inn i tre hovedgrener: direkte helsetjenester, forskning og ledelse. De mest populære masterprogrammene i direkte helsetjenester er medisin, sykepleie og odontologi. Masterstudier i farmasi, med fokus på utvikling av nye medisiner og behandlinger, er også etterspurt. Til slutt kombinerer populære programmer innen helseledelse medisinsk kunnskap med virksomhet.

Topp master helse land

Et bredt spekter av Master in Health-programmer er tilgjengelig ved toppuniversiteter, høyskoler, handelshøyskoler og andre utdanningsinstitusjoner rundt om i verden. Start søket etter programmet som passer dine behov best ved å ta en titt på noen av de mest populære studiedestinasjonene for å få en mastergrad i et helserelatert felt.

Topp master helse byer

For studiedestinasjonen din kan du velge mellom et stort antall byer der Master in Health-programmer tilbys av noen av de beste universitetene og høyskolene. Begrens søket etter en mastergrad i et helserelatert felt ved å bla gjennom studietilbud i byene som er oppført nedenfor, som anses som spesielt populære blant helsestudenter.