Keystone logo

5 Master Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi Atferdsvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • Helsefag
  • Mental helse
  • Psykologi
Studieretninger
  • Helsefag (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi Atferdsvitenskap

En mastergrad er det første nivået av forskerutdanning. Studenter som ønsker å få betydelig kunnskap om et bestemt emne, eller å forbedre sine arbeidsutsikter, kan gjennomføre denne avanserte læringen i en periode på 18-24 måneder.

Så, hva er en Master i Behavioral Science? Det er et studieprogram designet for de med lavere grad i samfunnsfag eller lignende emner som ønsker å fortsette sin utdanning. Studenter som er innkrevet i dette studiet drøfter generelt etikk og profesjonalitet som kreves for å jobbe i feltet. De kan også lære ulike forskningsmetoder og effektive former for intervensjon for psykologiske problemer. I løpet av det andre året kan studentene ha mulighet til å spesialisere seg videre ved å studere ulike populasjoner eller disipliner som familie terapi eller psykoterapi.

Nyutdannede kan bli gode kommunikatører når de snakker til folk i alle aldre og økonomiske forhold. De kan også finpusse deres kritiske tenkning og forskningsferdigheter. Disse evnene kan øke sjansene for karriereutvikling og hjelpe kandidater kan gjøre en meningsfylt og varig forskjell i folks liv.

Å oppnå en mastergrad er en investering, men det er ofte en god en. Kostnadene varierer sterkt avhengig av institusjonen og varigheten av programmet, slik at elevene bør konsultere skolene for gjeldende studieavgift.

De som oppgraderer med en mastergrad i atferdsvitenskap, lærer ferdigheter som utstyre dem for mange karriere, men en av de vanligste banene blir psykolog med spesialitet som familierådgivning eller ungdomsadferd. Andre kandidater forfølge jobber som adferds- og psykisk helserådgivere eller bli rehabiliteringsrådgivere. Det er også mye arbeid å gjøre i atferdsforskning. Noen kandidater vil kanskje være direktører i oppsøkingsprogrammer eller samarbeide med lobbyister for å arbeide for forebyggende lovgivning.

De fleste høgskoler og universiteter tilbyr masterstudier og gir ofte god veiledning når studentene deltar i intensiv kursarbeid og praktik. Det er også mange onlinealternativer som gir fleksibilitet både i tid og sted. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.