Keystone logo

28 Master Programmer i Helsefag Global helsepleie Epidemiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • Helsefag
  • Global helsepleie
  • Epidemiologi
Studieretninger
  • Helsefag (28)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Helsefag Global helsepleie Epidemiologi

Graduate studieprogrammene er gode måter for enkeltpersoner å bli master i sine utvalgte felt. Etter å tjene en mastergrad, kan en utdannet være klar for avanserte stillinger eller inntreden i et doktorgradsprogram.

Hva er en Master i epidemiologi? Epidemiologi sentre rundt årsak, fordeling og behandling av ulike folkesykdommer. Dette programmet vil ofte dreie seg om kvalitative studier, forskning innen medisin og folkehelse, kurs i biostatistikk og kliniske studier. Mens innrullert i dette programmet, kan en student velger å utforske mer spesifikke konsentrasjoner. For å få en bedre forståelse av de konsentrasjoner som tilbys, er det viktig å utforske hver institusjonens program og hva som er tilgjengelig.

En student kan forfølge en mastergrad i epidemiologi for en rekke årsaker.Mange velger denne graden for å bli flinkere innen kvalitativ forskning rundt sykdommen, men det er ikke uvanlig for en student å forfølge denne utdanningen for å bedre forstå patogenesen eller smittsom sykdom.

Avhengig av institusjonen som deltok, vil prisen på programmet forskjellig. Felles faktorer inkluderer beliggenhet, undervisning, program materialer og om en student kvalifiserer for økonomisk støtte.

For å komme inn dette programmet, er det vanligvis forventes at en student har en bachelorgrad i biologisk forskning eller et tilsvarende område av studien. Innhenting av denne graden kan tillate en person til å utforske mange nye og spennende karrieremuligheter. De siste årene har etterspørselen etter spesialister innen epidemiologi sett nivået på ledige stillinger øker i en jevn hastighet.Posisjoner som finnes for de som har fått en mastergrad i epidemiologi omfatter yrker i offentlig helsesektor, dataanalyse, samfunnet helsearbeid og statistikk.

Det finnes mange programmer over hele verden som tillater elevene å studere epidemiologi på et masternivå. Om en student ønsker å utforske kurs i klasserommet eller heller vil studere på nettet, er det mange alternativer tilgjengelige. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.