Keystone logo

35 Master Programmer i Helsefag Helseteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • Helsefag
  • Helseteknologi
Studieretninger
  • Helsefag (35)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Helsefag Helseteknologi

En mastergrad tildeles av private og offentlige institusjoner for høyere utdanning. Studentene får kunnskap, teknikker og ferdigheter knyttet til en spesialisert emnet. Vanligvis er det program gjennomført i to år.

Hva er en Master i medisinsk teknologi? Masterstudiet forbereder studentene til å gå inn i medisinsk teknologi feltet som arbeider fagfolk, for å få sertifisering eller å forfølge en avansert grad. Deltakerne er utdannet som genera rustet til å jobbe i en rekke laboratorie avdelinger, for eksempel molekylær diagnostikk, mikrobiologi, immunologi, hematologi og kjemi. Typene kurs temaene kan inkludere toksikologi, fysiologi, molekylær genetikk, biologi, genomikk og farmakologi.

De ferdigheter oppnådd i en mastergrad programmet kan være medvirkende i å la en person for å avansere i sin karriere.Videre kan høyere grads nivå gi studentene kunnskap om de siste nyvinningene innen medisinsk teknologi, som kan kvalifisere dem for kampanjer og høyninger.

Selv om programmet tilbys ved akademiske institusjoner rundt om i verden, likhetene stopper der. Innmelding og skolepenger varierer mellom skolene. Det anbefales å ta kontakt med skolene om de nyeste undervisning kostnader og stipend muligheter.

Medisinsk teknologi er en høy etterspørsel felt tilbyr en rekke muligheter for sysselsetting og karriereutvikling. Godt trent, kvalifiserte kandidater spille en sentral rolle i det daglige arbeidet virksomhet som lege som er avhengige av deres ekspertise. Vanlige arbeidsmiljøer for akademikere inkluderer universiteter, offentlige helseinstitusjoner, klinikker og private laboratorier. Men sykehusene ansette flest teknologer. Den sterke etterspørselen etter disse fagpersonene åpner opp en rekke karriereveier.Nyutdannede kan spesialisere seg i områder som blodprøvetaking, cytotechnology eller kirurgisk teknologi.

Melde deg på et masterprogram er praktisk og enkelt med online høgskoler og universiteter. Din faglige og karriere suksess er på fingertuppene med internettilgang og en datamaskin. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.