Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 Master Programmer i Ortopedisk terapi 2023

3 Master Programmer i Ortopedisk terapi 2023

Oversikt

En av de vanligste post-graduate grader er mastergraden. Disse programmene tar vanligvis mellom ett og tre år å fullføre og gi spesialisert faglig ferdighetsopplæring. De fleste mastergradsprogrammer krever at du har fullført en fireårig bachelorgrad for å kunne søke.

Noen studenter kan være nysgjerrige på å vite, "Hva er en master i ortopedisk terapi?" Ortopedisk terapi er behandling for muskulær eller skjelettsmerter forårsaket av ulykke eller skade. I en mastergradsstudium i ortopedisk terapi kan personer som er interessert i å lindre smerten hos pasientene lære om anatomi og fysiologi, livslangsutvikling, kognitiv inngrep, rehabiliteringsevaluering, teori og omfang av praksis, kinesiologi og aktivitetsgruppe prosesser.

Gjennom hele kurset i ortopedisk terapi, skaffer studentene grunnleggende ferdigheter for å jobbe i feltet. Disse har en tendens til å dekke variert medisinsk kunnskap, som hvordan man implementerer pasient-sentrert intervensjonsplaner og hvordan man evaluerer leveringsmetoder med hensyn til dynamiske pasientbehov. I tillegg kan studentene få profesjonelle ferdigheter som ledelse og evnen til å kapitalisere på personlige styrker.

Kostnader for mastergrader varierer mye, avhengig av hvor du studerer og type institusjon som tilbyr graden. Dette er ikke annerledes for ortopedisk terapi. Denne graden krever vanligvis to års studier.

Etter å ha fullført masterstudiet, kan studentene i ortopedisk terapi være forberedt på å forfølge karriere som yrkes- og fysioterapeuter. I tillegg kan disse grader også supplere andre medisinske karrierer som ortopediske kirurger, anestesiologer, terapiassistenter, sykepleiere og ortopediske teknologer. Når du velger et studieprogram, husk å lete etter de som tilbyr praktisk opplevelse for å forberede seg til disse karriere.

En master i ortopedisk terapi kan forfølges i mange land over hele verden. Det kan til og med være mulig å registrere deg på et kurs online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Master
  • Helsefag
  • Fysioterapi
  • Ortopedisk terapi
Studieretninger
  • Helsefag (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat