Finn din MD-grad

Hva vil du studere
Hvor vil du studere

Studiesteder

Vi har mer enn tusen universiteter fra hele verden i databasen vår.

Populær MD

En doktor i medisin (MD) er den høyeste graden for leger og kirurger. Avhengig av landet kan det enten være en profesjonell doktorgrad (som i tilfellet med USA eller Canada), eller en forskergrad (som i Storbritannia eller Tyskland).

Doctor of Medicine grader er designet for å forberede svært dyktige medisinske fagfolk som vil være i stand til å møte medisinske utfordringer i en rekke settinger. Studiet for en MD-grad kombinerer vanligvis akademisk opplæring med avansert klinisk erfaring gjennom praktisk praksis i helsevesenet, for eksempel på sykehus, klinikker, medisinske sentre eller sykehjem.

MD-programmer kan ha en rekke spesialiseringer, for eksempel allmennpraksis, kirurgisk medisin, fysioterapi, gynekologi, kardiologi, onkologi, psykiatri og andre. Det er mange doktorgradsgrader som tilbys av ledende universiteter og andre utdanningsinstitusjoner rundt om i verden.

Begynn søket etter studieprogrammet som best passer dine behov ved å ta en titt på noen av de mest populære MD-programmene som er oppført nedenfor!

Topp MD-programmer

MD-programmer kan ha ulike spesialiseringer, for eksempel allmennpraksis, kirurgisk medisin, gynekologi, ortopedi, radiologi og mange andre. MD-programmer krever vanligvis fire til seks års studier og klinisk opplæring. Ta en titt på noen av de mest populære MD-programmene rundt om i verden oppført nedenfor, spar tid og kontakt universitetene direkte

Topp MD-land

Behovet for leger er stort overalt i verden, og du kan velge blant universiteter i en rekke land for å oppnå en MD-grad. Ta en titt på noen av de beste stedene for å bli lege, sammenlign programstrukturen og spesialiseringene som tilbys, og kontakt opptakskontorene direkte for mer informasjon.

Topp MD-byer

Toppuniversiteter i byene som er oppført nedenfor tilbyr fremtidige medisinske leger medisinsk opplæring på høyt nivå, forskningsmuligheter ved verdensledende institutter og verdifull klinisk erfaring ved sykehus. Lær mer om alternativene dine for å få en MD-grad på et av disse mest populære studiestedene for helsepersonell, ved å klikke på lenkene nedenfor.