Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 121 MSc Programmer i Global helsepleie 2024

121 MSc Programmer i Global helsepleie 2024

Oversikt

En mastergrad er en høyere nivå grad. Det tar vanligvis to år å fullføre et program, men dette kan variere. Masterprogrammer er utformet for å gi inngående studie av det valgte temaet området og krever vanligvis studenter holder en bachelorgrad før innmelding.

Hva er en MSc i Global Health? Dette masterstudiet er fokusert på det området av global helse, som omfatter studier av hvordan ting som epidemier, naturkatastrofer og utilstrekkelige ressurser påvirke den generelle helsen til folk rundt om i verden. Forholdet mellom helse, teknologi, business, økonomi, politikk og kultur er alle studert. Utfordringer i feltet er også dekket. Global helse forskningsmetoder, etikk og kulturer er studert til avrunder programmet. Studentene skal lære å vurdere helsevesenet over hele verden ved gjennomføring av programmet.

Enkeltpersoner kan ønske å fullføre en mastergrad program i global helse til å kvalifisere for jobber med staten og store stiftelser. Nyutdannede vil også være i stand til å arbeide i forskning og utdanning. Dette grad lar enkeltpersoner en mulighet til å rykke inn i ledelse og administrative roller innenfor sine nåværende karriere, også.

Kostnaden for et program vil variere på grunn av ulike krav på forskjellige skoler. Den mest nøyaktige anslag på kostnader for et program kan fås gjennom høgskolens økonomisk støtte program.

Graduation fra et globalt helse masterprogram lar enkeltpersoner til å jobbe i mange områder av dette feltet. Dette inkluderer arbeid som kliniker, politisk analytiker, nonprofit administrator, epidemiolog og forsker. Nyutdannede er i stand til å bidra til feltet av global helse og hjelpe til med å ta opp spørsmål om global helse og medisinske behov.Enkeltpersoner kan fungere for mange arbeidsgivere, inkludert ideelle organisasjoner, helsevesen og myndigheter.

Global helse er et raskt voksende feltet. Nå er tiden inne for å gå videre i en karriere innen dette feltet. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • Helsefag
  • Global helsepleie
Studieretninger
  • Helsefag (121)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat