Keystone logo

21 MSc Programmer i Jusstudier Politikk Helsepolitikk 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Jusstudier
  • Politikk
  • Helsepolitikk
Studieretninger
  • Jusstudier (21)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MSc Programmer i Jusstudier Politikk Helsepolitikk

En MSc, eller Master of Science, er en høyere grad tilbys rundt om i verden for de studentene som har oppnådd nok kurs for å kreve en grundig og fullstendig forståelse av et tema for studien. Graden er forkortet MSc i Europa og de fleste Commonwealth nasjoner, mens standard betegnelse i USA er MS, men utdanningsnivået er det samme.

Hva er en Master i Health Policy? Helsepolitikk er studiet av å sette mål å forbedre og opprettholde god helse for befolkningen og strategier for å nå disse målene. Det er et viktig verktøy i enhver utviklet nasjon, som det skaper og forvalter en visjon for fremtiden for folkehelsen og holder befolkningen informert om at visjonen og fremgang mot det, samt beskriver de prioriteringer og roller i ulike grupper innenfor samfunn. En mastergrad i Health Policy vil gi studenten utdanning er nødvendig for å undervise, ta kontakt, forskning eller leder disse målene, visjoner og planer.

I de fleste tilfeller vil en MSc grad at den enkelte å oppsøke karriereveier som ellers er uoppnåelig, så vel som å åpne feltet til lønnsøkninger og nye inntjeningspotensialet.

Kostnaden for å skaffe en mastergrad i Health Policy vil variere fra en skole til en annen, så vel som fra ett land til et annet.

Karrierer innen helsepolitikken er like varierte som de individene som fyller dem. Konsultasjon for regjeringen grener og ideelle organisasjoner er vanlig, så er utdanning og undervisningsstillinger. Ledelse innen helsevesenet er tilgjengelig, som er forskning for å bistå i å finne de beste retningslinjer og metoder for et bestemt samfunn.

Du kan søke om en mastergrad i Health Policy og begynne styrke din karriere i dag. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.